SB-Pro selvitti tiensä Suomen Cupin finaaliin – vastaan asettuu Classic

Nähdäänkö Suomen Cupin finaalissa SB-Pron pelaajien juhlintaa? Kuva: Jari Turunen

Päättyykö naisten Suomen Cup tällä kaudella SB-Pron juhliin? Kuva: Jari Turunen

SB-Pro Nurmijärveltä selvitti tiensä naisten Suomen Cupin finaaliin kukistamalla keskiviikkona Tikkurilan Tiikerit maalein 6-3. SB-Pro kohtaa 21.1 pelattavassa Suomen Cupin finaalitapahtumassa Tampereen Classicin.

Kotijoukkue Tiikerit pelasi avauserän vahvasti ja vei sen nimiinsä lukemin 2-0 Elina Enlundin ja Janica Ignatiuksen osumilla. SB-Pron maalivahti Laura Loisa joutui venymään pallon tielle avauserässä peräti 11 kertaa, kun kotijoukkueen Laura Still puolestaan selvisi 4:llä torjunnalla.

Toisessa erässä molemmille maalivahdeille kirjattiin yhtä monta torjuntaa, mutta SB-Pro kuittasi erän edukseen maalein 3-0. Vierailijoiden osumista vastasivat Elina ja Karoliina Kujala sekä Mira Wickman. Päätöserään lähdettiin siis SB-Pron 2-3-vierasjohdossa.

Kolmannen erän alkuminuuteilla vieraat lisäsivät nopeasti johtoaan jo 2-5:een Mirja Hietamäen sekä Karoliina Kujalan illan toisella maalillaan. Tiikerit kavensi vielä reilut kuusi minuuttia ennen ottelun loppua Noona Björkmanin maalilla tilanteeksi 3-5, mutta tämän lähemmäs kotijoukkue ei vieraitaan enää päässyt. Loppulukemat Tiikerit-SB-Pro 3-6 viimeisteli viimeisellä minuutilla vierasjoukkueen Annamari Lehto.