TPS:n kokoonpano täydentyi kahdella pelaajalla

Miesten Salibandyliigan TPS sai joulutauolla kaksi miestä takaisin riveihinsä. Huonoja uutisia toi Miikka Sokan polven eturistisidevamma joka päätti hyökkääjän kauden.

Joukkueen kapteeni Jere Jokinen palaa harvinaisen sairauden jäljiltä takaisin kaukaloon. Turkulaisittain samaan positiiviseen kategoriaan kuuluu myös opiskelijavaihtonsa pakettiin saaneen Janne Nurmisen liittyminen pelaavaan kokoonpanoon.

Päävalmentaja Perttu Kytöhonka on erittäin tyytyväinen saadessaan hartaasti odotetut miehet takaisin ryhmäänsä.

– On ihan selvä juttu, että jos muutenkin nuoresta ryhmästä puuttuvat sen kapteeni, 120 ottelua TPS-paidassa pelannut Jere ja viime kaudella voimakkaan läpilyönnin tehnyt Janne, tuntuuhan se. Mutta turha sitä enää murehtia, miehet ovat olleet nyt kaksissa treeneissä täysillä mukana ja ovat ihan mahtava lisä koko jengille, Kytöhonka sanoo.

Miikka Sokan polvivamma sen sijaan on joukkueelle paha takaisku. Sokka ehti pelata 10 ottelua tehoin 8+2.

– Olen suunnattoman harmissani Miikan puolesta. Miehen loukkaantuminen on luonnollisesti joukkueelle isku, mutta kyllä tämä nyt vetää mielen apeaksi enemmän henkilökohtaisella tasolla. Miikka on kuitenkin henkisesti todella vahva kaveri ja jos joku tämän toisenkin polvivamman selvittää, se on hän, päättää Kytöhonka.

TPS saa perjantaina vieraakseen FBT Porin.