Video: Katso maalikooste ja lehdistötilaisuus ottelusta TPS-Loviisa

TPS:n Miko Kailiala oli näin lähellä hattutemppua Loviisaa vastaan: Kuva: Anssi Koskinen

TPS:n Miko Kailiala oli näin lähellä hattutemppua Loviisaa vastaan: Kuva: Anssi Koskinen

Turun Palloseura ja Loviisan Tor kävivät keskiviikkona kovan taistelun sarjapisteistä Caribiassa. Ottelu oli molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä kiivaassa pudotuspelitaistossa. TPS korjasi ottelusta lopulta arvokkaan 6-4-voiton. Katso uutisen lopusta videokoosteet ottelun maaleista ja lehdistötilaisuudesta.

Alla olevasta maalikoosteesta käy hyvin ilmi, että yhdeksi ottelun ratkaisutekijäksi päätöserässä nousivat Loviisan Torin pallonmenetykset keskialueella. TPS:n Riku Kekkonen, Miko Kailiala ja Tino Salminen merkkauttivat itselleen plusmiinus-tilastossa saldon +3.

3 comments

  1. pahamaineinen faniryhmä (kysy Hemppa vaikka Spiral-hallin järkkärisediltä) tykkää kyttyrää, mutta eläinrakkaana tarjoaa sovinnon mahdollisuutta Monnarilla tänään. Kunhan katumuksen osoituksena puet yllesi ottelun ajaksi lahjoittamamme paidan, niin ollaan kavereita. Jotta emme saisi syytettä eläinrääkkäyksestä, pistimme paidan vielä pesuunkin sen jälkeen kun se löytyi hikisenä kaapin perälle pariksi vuodeksi (?) unohtuneena.