Video: Näin mestarit saivat kyytiä

Jami Manninen nautiskeli SSV:n verkkoon kaksi maalia. Kuva: Topi Naskali

Jami Manninen Classic
Classicin Jami Mannisen (2+0) ensimmäisen maalin lentokonetuuletus Tero Tiitun hukattua hänelle pallon SSV:n ylivoimalla. Kuva: Topi Naskali

Classic jyräsi maanantaina Suomen cupin välierässä SSV:n maanrakoon 10-2, mikä sai Classicin päävalmentaja Ray Backmanin ylistämään omiensa esitystä. Nyt nähtävillä on ottelun maalikooste.

– Tämä oli todennäköisesti meiltä paras peli sinä aikana, kun olen ollut Classicissa. Lataus oli tosi hyvä. Peli pysyi kasassa melkein 60 minuuttia, Backman hehkutti ottelun jälkeen.

SSV-leiristä myönnettiin rehdisti Classicin paremmuus.

– ”Bakke” oli saanut kaverit flow-tilaan, ja Classicin tahto oli tänään selkeästi kovempi kuin meillä, Tero Tiitu sanoi.

– Hatunnosto kaverille. He veivät meitä kuin litran mittaa, valmentaja Mika Ahonen tunnusti.

Ottelun kaikki maalit alla VelluTV:n koosteessa.

11 comments

  1. kylläpä Tiitu on nesteessä toisessa maalissa kun annetaan pieni paine.

  2. Rauhassahan tuo Tiitu kulmaan hölkkäilee eikä Jami kovasti päälle käy, syöttö vaan on todella huolimaton.

  3. Tämän perusteella täysin luokaton ssv. Myös maalivahdit aivan unessa läpi ottelun.

  4. Tiitu kentällä kuuden ensimmäisen takaiskun aikana ja ainakin neljä menee suoraan hänen piikkiinsä.

  5. Maalivahtipelissä on kyllä sanomista, vaikkei noi peitotkaan parhaita ole. Lötjösen paluu vois kyllä auttaa joukkuetta varsinkin kun pelit kovenee.

  6. nyt Tampereellakin että kevään pelit on aina eri pelejä. Niin kuin viime keväänä nähtiin.

  7. Onhan ne, mutta maalivahtipelin ongelmat on aika vakava juttu. Ei oo ihan huumoria, kun sanotaan että maalivahti on noin puoli joukkuetta ;). Kun sillä osastolla on ongelmia, syö se luottoa koko joukkueelta ja alkaa äkkiä kiristää koko touhu kun joka matsiin pari helppoa annetaan tasotusta.

    Toivoniemeä pidetään yleisesti maailman parhaana ja nyt näyttäs siltä että tuon osaston paketti SSV:ssä on todella sekaisin kun peluutuksiakin katsoo. Siinä on viime vuosiin siis vähän muutosta. Ei oo mikään pikkupalikka laittaa kuntoon kun tiukat pelit alkaa… Mutta kaippa siellä jotain keksitään.

  8. Höpö höpö. Ssv:n esitys oli paikanpäältä nähtynä luokaton. Eikä veskariongelmaa, jos kenttäpeli sujuu, se on nähty alkukaudesta.