PSS ja Rangers kävivät Porvoossa tasaisen väännön Divarin sarjapisteistä. Ottelun lopullinen ratkaisu syntyi vasta vajaa puoli minuuttia ennen päätössummeria, kun porvoolaiset iskivät alivoimalla Rangersin tyhjään maaliin loppunumeroiksi 4-2.

Kuten alla olevasta videosta ilmenee, niin ottelun komeimman maalin viimeisteli läpiajosta PSS:n Timo Iivonen tasoittaen avauserässä tilanteeksi 1-1. Ottelu eteni 2-2-tilanteessa aina päätöserän puoliväliin saakka, kunnes Rangers-puolustaja Christos Kutsumbaris tarjoili avaussyötön tilanteen hyvin haistaneen Niklas Nurmelan lapaan, joka syötti Iivosen ottelun voittomaaliksi jääneen osuman. Päätössumerin jo soitua, otti uusi Rangers-vahvistus Jani Karhulahti vielä itselleen punaisen kortin.

– Toinen erä oli tänään selkeästi heikointa tekemistä. Oma kärsivällisyys ja huolellisuus eivät tahtoneet riittää ja ei pystytty kontrolloimaan omaan pallollista pelaamista. Viimeisessä erässä saatiin vähän enemmän juonesta kiinni ja tehtiin tarvittavat maalit. Tulokseen olen tyytyväinen, mutta pelillisesti pitää parantaa, jotta pystytään FoSu haastamaan keskiviikkona, PSS päävalmentaja Jukka Ruotsalainen toteaa seuran sivuilla.

PSS kohtaa seuraavaksi keskiviikkona FoSun vieraissa ja Rangers saa Kirkkonummelle ensi viikonloppuna vieraakseen Blue Foxin. Sarjataulukkoa ei kannata tällä hetkellä vielä liikaa tuijottaa, sillä esimerkiksi PSS on pelannut jo 15 ottelua, kun vastaavasti Indiansin saldo on 9 pelattua kamppailua.