Blue Fox napsi tärkeät vierasvoitot – Papas kärsi kaksi kirvelevää tappiota

Papas hävisi toistamiseen Tiikereille tällä kaudella. Kuva: Iiro Karesniemi

Papas hävisi toistamiseen Tiikereille tällä kaudella. Kuva: Iiro Karesniemi

Miesten Divarissa pelattiin viikonloppuna kahdeksan ottelua. Viikonlopun onnistujiin lukeutunut Blue Fox otti kaksi niukkaa ja tärkeää vierasvoittoa, kun taas Papas puolestaan kärsi kaksi kirvelevää kotitappiota.

Blue Fox kohtasi lauantaina vieraissa ÅIF:n ja sunnuntaina PSS:n. Molemmissa otteluissa Blue Fox oli tappiolla kahden erän jälkeen, mutta pystyi lopulta kääntämään ottelut maalin voitoiksi. Tosin Porvoossa voitto ratkesi vasta jatkoajalla Johnny Ojalan iskiessä voittomaalin ajassa 62.21. Blue Fox vahvisti viikonlopun kahden voiton myötä asemiaan sarjan kakkosena. Eroa kolmantena olevaan Ilvekseen on kolme sarjapistettä.

Kajaanilainen Papas kärsi viikonloppuna kotikaukalossaan kaksi niukkaa ja kirvelevää tappiota. Lauantaina Papas hävisi Woodcuttersille maalein 7-8 ja sunnuntaina Tiikerit napsi vierasvoiton Papasin kotiluolasta lukemin 6-7. Maalin tappiot olivat kajaanilaiselle sikälikin kirveleviä, että molemmat vastustajat lukeutuivat Papasin päävastustajiin. Papas jatkaa sarjassa kolmanneksi viimeisenä, mutta sillä on vähemmän otteluita pelattuna kuin karsintaviivan yläpuolella majailevilla joukkueilla.

Indians ja Steelers tarjosivat todellisen jännitysnäytelmän lauantaina Otahallissa. Vierailija Steelers nousi päätöserän jälkimmäisellä puoliskolla 9-6-tappioasemasta lopulta tasoihin 9-9-lukemiin ja tasoitusmaali syntyi ainoastaan 17 sekuntia ennen loppua Joonas Jokipalon toimesta. Jatkoajalla ei maaleja nähty, joten Indians ja Steelers jakoivat sarjapisteet. Molempien joukkueiden pelaajille vilautettin myös punaista korttia. Indiansista suihkukomennuksen sai Arttu Mäkitörmä ja Steelersistä Iiro Nurminen. Kyseessä on Pääkallon tietojen mukaan pelirangaistukset, joten molemmat pelaajat ovat edustuskelpoisia seuraavassa ottelussa.

Divarin viikonlopun
tulokset:
OLS-Tiikerit 10-0
Rangers-FoSu 4-7
Indians-Steelers 9-9
ÅIF-Blue Fox 4-5
Ilves-Blackbirds 4-6
Papas-Woodcutters 7-8
Papas-Tiikerit 6-7
PSS-Blue Fox 4-5 ja.

One comment