”Divaripaikka pitäisi olla itsestään selvä Savon alueella”

Yle jututti maajoukkuevalmentaja Petri Kettusta Varkaudessa. Kuva: Yle Areena

Yle jututti maajoukkuevalmentaja Petri Kettusta Varkaudessa. Kuva: Yle Areena

Perjantaina pelattiin ensimmäistä kertaa Salibandyliigaa Savossa. Happee ja Joroisten lukio järjestivät liigaottelun Varkaudessa. Kamppailussa kohtasivat Happee ja Josba.

Kamppailu päättyi 7-7-tasalukemiin. Yleisöä on paikan päällä mukavasti vajaat 500. Ottelun tilastot voi katsoa tuosta. Raporttia voi lukea sekä Happeen että Josban sivuilta.

Tapahtumasta on tarjolla mielenkiintoista videomateriaalia Yle Areenassa. Uutispätkässä ääneen pääsevät maajoukkuevalmentaja Petri Kettunen ja Josba-luotsi Antti Ruokonen, jotka pohtivat savolaista salibandyä. HirviTV:n tarjoileman ottelun maalikoosteen voi katsoa tuosta alta.

6 comments

  1. Eipä taida Savossa olla divari paikka mahdollista kuin Kuopiossa ja Joensuussa Leballa? Top Team voisi noustakin mutta ei taida pelaajamäärä riittää jatkumolle. Mikkelissä ei taida olla pelaaminen edes divarissa mahdollista? Muualta ei taidakaan pelillisesti edes olla sellaisia joukkueita joilla mahdollisuuksia.

  2. Taitaa olla Tommilla maantieto vähä hakusessa ku sanoo et Joensuu on savossa… jotain rajaa!

  3. Kuopiossa on tehty divarista putoamisen jälkeen kovaa työtä ja junioreissakin on tullut selkeää tasonnostoa.

    Uskallan väittää että kahden vuoden sisään tulee nousu takaisin divariin, jossa on hyvä rakentaa pohjaa suurempia tavoitteita varten. Ja tarkoitan Kuopion alueelta SB Welhoja.

  4. Vai niinkö täällä kuopiossa toimitaan,noo odotellaan sitä nousua taas tänäkin keväänä.Ois varmaan piristävää tehdä pientä siivousta myös taustajoukoissa vois jopa oikeasti sitä kehitystä tapahtua…

  5. Taustahenkilöistä en tiedä sen suurempaa, joten jätän sen spekuloinnin muille.