Happeelle kaksi jatkosopimusta

Miesten Salibandyliigassa pelaava Jyväskylän Happee tiedottaa solmineensa kaksi jatkosopimusta.

Jatkosopimukset ovat allekirjoittaneet joukkueen nuoreen kaartiin kuuluvat Lassi Kotovaara (-94) ja Johannes Jokinen (-93). Jo aiemmin Happee julkisti yhdeksän pelaajasopimusta kaudelle 2012-2013.

Nuorten maajoukkueen Joensuun-turnaukseen valittu B-juniori-ikäinen Lassi Kotovaara on tehnyt Happeen kanssa 2+1-vuotisen jatkosopimuksen. Vaarallinen rightinpuolen hyökkääjä on iskenyt Salibandyliigan 13 ottelussa tehot 8+4=12 ja tehotilastossa komeilee lukema +7.

Johannes Jokinen on pukenut Happeen paidan päälle miesten Salibandyliigaan yhden kerran. Jokinen muodostaa Nuorten SM-sarjan yhden vaarallisimmista ketjuista yhdessä Kotovaaran ja Peter Kotilaisen kanssa. Nuorten maajoukkueessakin pyörähtänyt Jokinen on Nuorten SM-sarjan pistepörssissä sijalla kuusi hurjin tehoin 24+13=37 (12 ott.). Jokisen sopimus on mallia 1+1.

– Kehitämme toimintaamme omien menestyneiden junioreiden varaan ja Jokinen ja Kotovaara tulevat olemaan tulevaisuudessa suuria vastuunkantajia Happeen miesten joukkueessa. Kotovaara on yllättänyt tällä kaudella kaikki urheilullisuudellaan sekä nöyrällä asenteellaan. Jokinen taas omaa urheilijan geenit ja tulevaisuudessa hän tulee iskemään Happeelle isot maalimäärät Salibandyliigassa, Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen kommentoi.