Josba jysäytti jymy-yllätyksen – Erosen hirmuvire oli liikaa SSV:lle

Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Josba aiheutti SSV:lle kauden neljännen tappion Salibandyliigassa. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Josba otti makean voiton sunnuntai-iltana. SSV kaatui lukemin 6-4. Illan sankari oli huikeat 3+2-tehot iskenyt Tatu Eronen, joka teki Josban ensimmäisen, kolmannen ja voittomaaliksi jääneen viidennen osuman.

SSV:n kotisivujen raportin mukaan joukkue oli liikkeelle vahvasti muuttuneilla ketjuilla. Loukkaantumisten takia sivussa olivat muun muassa Kimmo Kinnunen, Harri Forsten, Santtu Manner, Tero Tiitu ja Lauri Lehtonen.

SSV:n valmentajapestin ja pelaajaroolin välillä pomppiva Markus Huhtimo oli tällä kertaa pelaajana kaukalossa.

– Josba tuli juuri niillä aseilla, mitä koutsit lupailikin. Otti ylhäältä koko pelin ajan. Tuntui, että oltiin kyllä ihan hyvin valmistauduttu. Päästettiin kuitenkin halvalla alussa johtoon, kun ei oltu tossulla niin valmiita. Pikkuhiljaa saatiin peliä sitten uomiin. Oli siinä paljon hyviäkin puolia. Päällimmäisenä jäi mieleen, että saatiin hyvää painetta aina, kun otettiin ylhäältä kiinni. Enemmän vain laukauksia ja suoraviivaisempaa peliä tarvitaan, Huhtimo kommentoi SSV:n sivuilla.

SSV:n tappio maistui Josban lisäksi varmasti myös sunnuntaina NST:n niukasti 9-8-lukemin kaataneelle SPV:lle. Seinäjokiset ovat nyt jo neljän pisteen turvin sarjakärjessä ja runkosarjan voitto on mukavasti haarukassa. Sunnuntain kolmannessa liigapelissä Nokian KrP haki 6-3-vierasvoiton FBT Porista.

Josba-SSV-ottelun tilastot ja SSV:n otteluraportti.

3 comments

  1. Hieno voitto Josballe. En ole Josbafani. Enkä ole myöskään pelannut Josbassa. Eli ei ole tunnesiteitä sitäkautta seuraan. Siltikin Josbassa on ollut aina mielestäni jotakin sympaattista! Olisiko yksi syy sama kuin OLS joukkueella. Kummallakin on aina meleko pitkät bussimatkat pelleihin:D Tai toinen syy saattaa olla meleko vekkulikin pohojoiskarjalalainen luonne.

  2. Olipa kiva kattoa kun nuorista yksilöistä kasvanut joukkue. Hienoa pojat( miehet ) ! Erikoismaininta ykkösketjulle, oli hienoa peliä !