Josba syvensi M-Teamin ahdinkoa – ”Pikkaisen pidettiin jännitystä yllä”

Illan ykköstähti oli Josban 2+2-tehot iskenyt Pauno Kajoksinen. Kädet pystyssä kuvassa tuulettaa Perttu Puska. Kuva: Sofia Rancken

Ruskeasuon illan ykköstähti oli Josban 2+2-tehot iskenyt Pauno Kajoksinen. Kädet pystyssä kuvassa tuulettaa Perttu Puska. Kuva: Sofia Rancken

M-Teamin viikonloppu oli synkkä. Perjantaina tuli karvas jatkoaikatappio FBT Porille ja lauantaina Josba kävi Ruskeasuolla murskaamassa sarjanousijan lukemin 9-3.

Josba hallitsi kenttätapahtumia läpi ottelun. Tämän kertoo myös Josba-vahti Lauri Hyytiäisen vähäinen torjuntamäärä (10).

– Oltaisiin voitu aikaisemminkin ratkaista, pikkaisen pidettiin jännitystä yllä vielä kolmanteen erään lähdettäessä. Oli tärkeää saada tappioputki poikki ja sama tilanne olisi tietysti ollut M-Teamilläkin, Hyytiäinen kommentoi M-Teamin sivuilla.

Nuorempana M-Teamiä edustanut Hyytiäinen liittyi kesken kauden joensuulaisryhmään. M-Team-peli oli Hyytiäisen kauden neljäs.

– Pelattiin 60 minuuttia suht ehjästi ja se riitti tänään. Aiemmin on ollut yksittäisiä huonoja eriä tai tilanteita, joihin ottelut ovat saattaneet ratketa,. Hallittiin palloa enemmän. Luotiin hyvin maalipaikkoja ja viimeisteltiin hyvällä prosentilla. Otettiin ylhäältä asti kiinni, se oli pelisuunnitelma ja toteutus onnistui hyvin, Hyytiäinen analysoi.

M-Team-Josba-ottelun tilastot ja M-Teamin otteluraportti. Alta voi katsoa Riku Reunamäen onnistuneen rangaistuslaukauksen.