Kakkosdivariottelussa kova katsojamäärä

Kuva: Esa Haanperä

Kuva: Esa Haanperä

Mynämäkeläisen SBS Wirmon ja FBC Turun miesten salibandyn kakkosdivariottelua seurasi perjantaina peräti 496 katsojaa. Lukema on Wirmolle uusi ennätys.

Kakkosdivaritasolla lukema on kova. Jotkut liigaseuratkaan eivät pääse tällä hetkellä samanlaisiin lukemiin. Miesten Salibandyliigan tämän kauden yleisökeskiarvo on 536 katsojaa per ottelu ja esimerkiksi sarjanousija M-Teamin keskiarvo on 249. SBS Wirmon pelien katsojakeskiarvo on tällä kaudella 322.

Itse ottelussa kotijoukkue voitti tasaisen väännön lukemin 7-4 ja johtaa lohkoaan. Rasituksena on vain yksi tasapeli 16 ottelusta, muut matsit Wirmo on voittanut. Kentän hahmo perjantaina oli lohkon maalipörssiä johtava Keni Kivilä, joka naputteli 4 täysosumaa. Entinen jääkiekkomaalivahti on osunut 15 pelissä vastustajan nuottaan peräti 37 kertaa.

– Aivan mahtava ilta. Tällaisen yleisön edessä ei yksinkertaisesti kehdannut hävitä, Wirmon päävalmentaja Petri Seppinen hehkuttaa seuran tiedotteessa.

Mynämäessä on 8 000 asukasta ja Wirmossa jäseniä lähes 400. Paikkakunnalla asuva Hannu Niemi rakensi kunnan keskustaan vuosi sitten yksityisellä rahalla hallin.

– Emme olisi tässä tilanteessa ilman HaNi-hallia, siitä Hannu ja Maisa Niemelle iso kiitos. Joukkueen tavoitteena on pelata kakkosen pudotuspelejä keväällä ja nyt näyttää tosi hyvältä, Seppinen kommentoi.

Esa Haanperän kuvia ottelusta voi katsoa tuolta.