Keskiviikkoillan liigakierros twiittaajien silmin – Loviisa ja Classic voittoihin

Kooveen Paul Kotilainen upotti rankkarin Classic-vahti Pekka Niemisen selän taakse. Kuva: Topi Naskali

Loviisan Tor ja Tampereen Classic ottivat keskiviikkoiltana maukkaat voitot miesten Salibandyliigassa. Tor voitti vieraissa komean kirin päätteeksi jo neljännen liigaottelunsa putkeen hävinneen Tapanilan Erän lukemin 4-3. Classic puolestaan höykytti Kooveeta vieraissa lukemin 11-3.

Salibandyä, kuten muitakin urheilutapahtumia voi nykyään seurata varsin mukavasti mikroblogi Twitterissä. Tulospalvelun ja teksti-tv:n väijymisen ohessa ottelutapahtumiin saa lisätietoa paikan päällä otteluita seuraavilta twiittajilta.

Keskiviikkoiltana Tampereen paikallisottelusta visersi ahkerasti Pääkallo.fi:n bloggaaja ja salibandyanalyytikko Jani Hakkarainen (@HakkarainenJani). Erä-Tor-ottelusta raportoivat reaaliaikaisesti puolestaan liigan tiedottaja Mika Hilska (@mhilska), Pääkallo.fi:n kuvaaja Mikko Hyvärinen (@hyvarinenmikko) ja Ylen toimittaja Chriso Vuojärvi (@Chriso_Vuojarvi). #salibandy-tägin myötä kaikki kommentit näkyvät myös Pääkallo.fi:n etusivulla olevassa Twitter-boksissa.

Alle on kerätty koko illan kierroksen kulku twiittajien silmin.

HakkarainenJani
Lauteilla ollaan täydehköllä Kaukajärvellä: let #Koovee-#Classic begin.#salibandy

Hakoselta harha ja Mäenpää kiittää 1-0. #salibandy #Koovee #Classic

#Classic keskialueen 2-2-1, #Koovee ei pumppaa vaan W. #salibandy

#Classic pyrkii avaamaan #Kooveen karvauksen vasemmasta laidasta. 1-1 #salibandy

#Kooveen karvaus vuotaa:1-3. #Classic #salibandy

#Koovee: 2-2-1 pitäisi karvata 2-1-2:n sijasta. #Classic puhkoo. #salibandy

Backman hereillä: pallo #Kooveen sentterin selkään keskialueella ja karvaus aukeaa.#Classic #salibandy

Chriso_Vuojarvi
Erä-Tor 1-1 20 min. Målchanser: 3-3. Tors skandalomsusade Tuomas Savukoski är bänkad. #salibandy #innebandy

hyvarinenmikko
Erän ja Torin peli oikein viihdyttävää peliä (1-1), Savukoski filassa #salibandy

Ensimmäisen erän lopussa Kaukajärvellä alkaa tulla vähän kontaktia.#salibandy

mhilska
Erä – Tor 20 min 1-1 ensin Moilasen ja sitten Niirasen tarjoiltua ketjukaverille varman paikan. Niiranen kentän guruna #salibandy

Energia Areenan yleisö innostuu junioreiden pelistä enemmän kuin Erä – Tor pelistä #salibandy

#Koovee:pilkku,kun Mutasta rikottiin. Kotilainen 2-3.#Classic #salibandy

#Kooveen karvauspaketti pitkänä ja Juhola kuittaa 2-4.#Classic #salibandy

Junnukentältä kaksi alakulmaa ja tilanne kahden erän jälkeen Erä – Tor pelissä 3-1 #salibandy

#Classic vaisu yv ja #Koovee kaventaa heti perään. Lahtinen, maalin edestä,#surprise.#salibandy

mhilska
Erä – Tor 40 min 3-1, junnukenttä painoi 2 palloa samaan alakulmaan. Kortelaiselta päälle hyviä torjuntoja #salibandy

@hyvarinenmikko Tarkoittanet Erän kannattajia.

’Eetu’ Salin nukkuu karvauksessa, Vänttinen lyö 3-5.#Koovee #Classic #salibandy

@Chriso_Vuojarvi juu, Torilla erinomainen meno myös vieraspelissä

#Classic kliinistä puolustusta ja virheistä iskemistä.#Koovee karvaus ja avaus hieman sekaisin.#salibandy

#Koovee ei saa karvaustaan toimimaan ja puskee avauksessa keskustaan. Kolmanteen #pumppu ja suoraviivaisuus?#salibandy

Toiseen erään näytti,että #Koovee pudotti pakkeja karvaukseesa. Mutta sitten viisikko venyi.#Classic #salibandy

#Kooveen ykkönen todellakin sekoilee omissa, Leikkanen puttaa 3-6. 40.20.#Classic #salibandy

Immonen, #superjunnu, #fila. #Koovee #Classic #salibandy

Edellisessäkin derbyssä Immonen joutui filaan,syyttä,nyt syystä.#Koovee #Classic #salibandy

Manninen yv:llä 3-7. Alkaa olla derby taputeltu. #Koovee #Classic #salibandy

Erä-Tor, slutresultat 3-4. Tor gör mål med grym procent.Dagens skämt: Officiella publikmängden på dryga 700.Kanske 300 på plats. #salibandy

3-7: #Koovee #pumppu #Classic #salibandy

mhilska
Erä – Tor 60 min 3-4, ykkösketjun kirin kruunasi Hällforsin ribarimaali viimeisellä minuutilla. Selkeä illan hahmo #salibandy

#Koovee Salminen punainen protestoinnista. #Classic #salibandy

Kooveen Lasse Salminen mussutti itselleen punaisen kortin. Kuva: Topi Naskali

#Koovee puski kentän keskelle,jonne #Classic iski 4:llä. Idea käytttö muttei toiminut. Peli jumissa.#salibandy

#Classic oli ensimmäinen, joka otti voiton Kaukajärveltä tällä kaudella.#Koovee #salibandy

Erän via dolorosa jatkuu Tor tappion myötä #salibandy #kaikkisilmätlaskettukatsojiksi

Mikko Hyvärisen Erä-Tor-ottelun kuvia voi katsoa tuolta, tilastot tuosta ja Erän raportin tuosta. Koovee-Classic-ottelun tilastot ovat tuossa ja Classicin raportti tuossa.

Jos Twitter (ja sen alkeet) kiinnostaa, niin kannattaa lukaista tuore juttu aiheesta Teknarin verkkolehdestä. Jutun on kirjoittanut Pääkallonkin kulisseista tuttu Samuli Laukka (@laukka).

Mielenkiintoista tarinaa Twitteristä oli hiljattain myös Salibandyliigan sivuilla.