Koovee ja Classic taistelevat keskiviikkona Tampereen herruudesta

Arto Riihimäki on luotsannut Kooveen hyvään iskuun. Kuva: Mikko Hyvärinen

Arto Riihimäki on luotsannut Kooveen hyvään iskuun. Kuva: Mikko Hyvärinen

Keskiviikkona pelataan miesten Salibandyliigassa kaksi kamppailua. Tapanilan Erä ja Loviisan Tor ottavat yhteen Vantaan Energia-Areenalla ja Tampereella paikallisesta herruudesta taistelevat Koovee sekä Classic.

Koovee on sarjataulukossa tällä hetkellä neljäntenä vain kaksi pistettä jäljessä illan vastustajaansa Classicia. Koovee on pelannut yhden ottelun Classicia enemmän. Kooveen takana hengittävät niskaan kotiedusta tiukasti taistelevat Espoon Oilers ja Tapanilan Erä.

Kooveen ja Classicin ensimmäinen runkosarjakohtaaminen tällä kaudella päättyi Classicin 8-4-voittoon. Tuolloin ottelun ratkaisijoiksi nousivat Petri Hakonen ja Mikko Leikkanen, jotka molemmat viimeistelivät ottelussa kolme maalia. Nyt ottelusta odotetaan äärimmäisen tasaista.

Joukkueet lähtevät illan kamppailuun melko erilaisista asetelmista, sillä Kooveen viimeisestä ottelusta on ehtinyt kulua lähes kaksi viikkoa, kun vastaavasti Classic pelasi viimeksi lauantaina Suomen Cupin finaalissa häviten sen Tapanilan Erälle. Kooveella ei ole tältä kaudelta tilillään vielä yhtään kotitappiota, joten Classicilla riittää tältäkin osin haastetta keskiviikkoiltana.

Kooveen ennakkoon valmentajien haastattelun kera pääset tästä.  Alla Kooveen Valtteri Sainio kertoo videohaastattelussa ottelun ennakkotunelmista.