Nähdäänkö liigan kärkiottelussa taas murskajaiset?

Classic laittoi edellisessä kohtaamisessa SSV:n ahtaalle ja David Rytych vaihdettiin pois maaliltaan. Kuva: Topi Naskali

Classic-SSV
Classic piti edellisessä kohtaamisessa SSV:tä pilkkanaan ja David Rytych vaihdettiin pois maaliltaan. Kuva: Topi Naskali

Tänään perjantaina pelataan vuoden 2012 ensimmäiset ottelut miesten Salibandyliigassa. Neljä ottelua tuovat mukanaan muun muassa erittäin mielenkiintoiset kärki- ja häntäpään ottelut. Seinäjoella taas pelataan tuttuu tapaan Urheilutalolla, joka on tulevan remonttinsa myötä herättänyt paljon keskustelua.

Classicin päävalmentaja Ray Backman toteaa, että edellisessä Classic-SSV-ottelussa kaikki taivaankappaleet osuivat kohdalleen. Classic johti Suomen cupin ottelua kolmannen erän alussa käsittämättömästi jo 10-0 ja parin kavennusmaalin myötä ottelu päättyi Classicin 10-2-voittoon. Heikki Hätönen ja Petri Hakonen palaavat nyt sairastuvalta kentälle.

– Pelillisesti haemme samaa, vaikkei tuloksellisesti sitä tulisi, Backman sanoo ennen televisio-ottelua.

– Kova ja jännittävä peli on tulossa. Otteluun on hyvä lähteä, kun joulun otteluruuhka on saatu alta ja hieman levättyäkin.

Oman mielenkiintonsa otteluun tuo SSV:n maalivahtitilanne, kun kolmessa SSV:n viimeisestä neljästä ottelusta kesken ottelun vaihdettu David Rytych on hakenut itseluottamustaan. Rytych ja valmentaja Mika Ahonen avautuivat tilanteesta Pääkallo.fi:lle ennen joulua.

Häntäpäässä viikonloppuna avainasemassa olevalla M-Teamilla on edessä kahden ottelun viikonloppu, kun joukkue matkaa perjantaina Poriin ja saa lauantaina vieraakseen Josban. Ensimmäisellä kierroksella M-Team ja FBT Pori pelasivat tasaisen ottelun, josta porilaiset kuitenkin hakivat kauden avausvoittonsa maalin erolla 7-6.

Seinäjoen Urheilutalolla yhtenä puheenaiheena lienee tuleva halliremontti, josta SPV:n Tommy Koponen avautui Seinäjoen Sanomissa. Kooveen otteluennakon mukaan SPV:n riveissä ei pelaa Jori Isomäki, kun taas Kooveelta on poissa ainakin Lauri Hannelius.

Loviisassa Tor ja Nokian KrP taistelevat tärkeistä pisteistä pudotuspelitaistossa. Loviisa lähtee otteluun ilman kahden ottelun pelikiellon saanutta Tuomas Savukoskea.

Perjantain liigaottelut:

Classic – SSV
FBT Pori – M-Team
Loviisa – Nokian KrP
SPV – Koovee

3 comments