Nokia jäi Classicin jyrän alle

Nokialaisten maalilla riitti tilanteita maanantain liigaottelussa. Kuva: Topi Naskali

Nokialaisten maalilla riitti tilanteita maanantain liigaottelussa. Kuva: Topi Naskali

Nokian KrP oli Classicia vastaan vailla mahdollisuuksia maanantain liigaottelussa. Classic mätti pelivälineen avauserässä peräti yhdeksän kertaa nokialaisten verkkoon ja ottelu oli sitä myöten taputeltu. Loppulukemat Classicille 16-6.

Classic jyräsi tasaisesti kolmella kentällisellä ja 12 pelaajaa pääsi tehopisteille. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Mikko Leikkanen, joka nakutti 4+1-tehot. Matti Vapaniemen saldo oli 0+4. Nokian KrP on päästänyt kahdessa viime ottelussa omiin 28 maalia.

– Pelattiin hemmetin hyvin. Kaikki kolme viisikkoa olivat hyvin mukana pelissä, pallo liikkui mukavasti ja laitettiin paikoista maaliin, Ray Backman summasi ensimmäisen 20-minuuttisen.

– Erityisesti siksi pitää olla tyytyväinen, että kahdessa edellisessä pelissä alut olivat meiltä vaatimattomia (M-Team 3–3 ja SSV 0–4). Nyt oltiin selkeästi valmiita alusta asti. Tästä eteenpäin alkaa tärkeä kahden viikon harjoitusjakso, joka huipentuu Suomen Cupin finaaliin, Backman toteaa Classicin sivuilla.

Nokian KrP-Classic ottelutilastoon. Katso myös voittavan maalivahdin poseeraus Pääkallon Facebook-sivulla.

Illan toisessa ottelussa TPS hävisi kotonaan Espoon Oilersille lukemin 5-8. Ottelutilastoon.

One comment

  1. paikan päällä olleena voisin kysästä kuka on henri johansson??? krp.n sivut hehkuttivat seuraamaan benjamin reusseriä, olihan sitä helppo seurata, sen verran verkkaisesti kaveri kentällä liikkui… cee painoi muutaman helpohkon maalin alkuun ja krp.n pelaajilla taisi joukkueena pelaamis moodi vaihtua minä ratkaisen tän pelit itae moodiin… surullista oli krp.n pyristely…