”Onko junnun maali kokeneen pelaajan maalia arvokkaampi?”

Tirsamaassa paljastetaan, miten Petri Kauko näytti viikonloppuna kapteenin esimerkkiä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Petri Kauko ja Vesa Vilkki

Tirsamaan isäntä Timo Mäkynen nostaa tuoreessa blogimerkinnässään esille tasaisin väliajoin kritiikkiä saavat otteluiden parhaiden pelaajien palkitsemiset.

Hän nostaa esille Antti O. Arposen NST Blogin kritiikin naisten Salibandyliigan kärkiottelun NST-Classic palkituista. Mäkynen itse pohti asiaa istuttuaan viikonlopun Erä-Happee-ottelun raadissa.

– Onko kymmenen maalia kaudessa tekevän junnun maali arvokkaampi kuin 30 maalia kaudessa tekevän kokeneen pelaajan maali? Mikä on tehopisteiden painoarvo muihin hyviin suorituksiin verrattuna? Mikä on pelin ratkaisevien suoritusten painoarvo verrattuna näyttäviin suorituksiin pelin jo ratkettua?

Nähtävillä on myös raadille jaettava palkitsemisohje ja lukijat ovat jo jakaneet omia kokemuksiaan palkitsemisista. Juttu kokonaisuudessaan Tirsamaa-blogissa.

1. NST:n Blogin kommenteissa raadissa istunut entinen maajoukkuekoutsi Limppu Lindberg (siis helsinkiläinen, ei lappeenrantalainen) kertoo, että veikkauspörssipisteiden saajat piti jättää (kuuluttajalle?) viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Classic johti silloin 1-2. NST tasoitti ja voitti jatkoajalla, mutta pisteiden saajia ei kai sitten voinut enää korjata?

Mielestäni huono selitys, koska kyllähän pisteiden saajat voidaan päättää vaikka ajassa 65.00. Eikö niin?