Puska oli liikaa TPS:lle

Perttu Puska ja Joensuun Josba konttasivat toissa kaudella. Arkistokuva: Jari Turunen

Perttu Puska on Josban paras pistemies. Tehot 15+7=22 oikeuttavat miesten Salibandyliigan pistepörssin sijaan 33. Kuva: Jari Turunen

Josba nappasi sunnuntaina arvokkaan voiton TPS:stä lukemin 8-6. Voiton myötä Josba kipusi jo pisteen päähän pudotuspeliviivasta.

Illan sankari oli tehot 4+0 nakuttanut Josban Perttu Puska, joka iski joensuulaisten ensimmäisen, viidennen, kuudennen ja kahdeksannen maalin.

Kahden maalin miehiä kamppailussa oli kolme: Josban Juhana Särkelä ja TPS:n Joonas Lastunen ja Lauri Stenfors.

Ottelun tilastot. Lisää kamppailusta voi Karjalaisen ja Josban sivuilta.

3 comments

  1. Josbalta hieno taistelu tärkeistä pisteistä ja kerrankin viimeistelykin onnistui hyvällä tasolla. Ihmetyksen aihetta tarjoili kuitenkin eniten kaksikko Silvo-Lewis, joilla ei kyllä kestänyt aina ajatus mukana hommassa. Normaalit tilanteet vielä saatiin hoideltua, mutta yhtään nopeammassa tilanteessa tai paineen alla toimiessa tuomiot oli melkoista hakemista. Varmaan tarkoituksellista puolueellisuutta ei ollut, mutta eipä ainakaan kotijoukkueen suosimisesta voi syyttää! Selvisikö jollekin miksi ensimmäisen erän vaparimaali hylättiin? Tai miten vihellyksen jälkeen palloa hakeva pelaaja voi saada vaarallisesta pelistä jäähyn ilman kontaktia peliä viivyttävään/palloa sulkevaan vastustajaan?