Säilyykö Kooveen tappioton kotisaldo tänään Erää vastaan?

Erä voitti Kooveen 5-4 Mosahallilla tällä kaudella. Kuva: Mikko Hyvärinen

Erä voitti Kooveen 5-4 Mosahallilla tällä kaudella. Kuva: Mikko Hyvärinen

Keskiviikkona pelataan miesten Salibandyliigassa kaksi kamppailua. Tampereella kohtaavat pudotuspelien kotiedun kannalta tärkeässä ottelussa Koovee ja Erä. Helsingissä puolestaan SSV saa vastaansa Loviisan Torin.

Erä on sarjataulukossa neljäntenä ja Koovee viidentenä. Eroa joukkueiden välillä on kolme sarjapistettä. Erä tarraisi voitolla vahvasti kiinni playoff-pelien kotietuun, sillä ero Kooveehen venähtäisi jo viiteen sarjapisteeseen.

Kotietu pudotuspeleihin kiinnostaa varmasti molempia joukkueita, sillä esimerkiksi Koovee ei ole tällä kaudella hävinnyt vielä yhtään kotiottelua. Erälle puolestaan Mosahalli on ollut jo pitkään iso voimavara playoff-väännöissä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi Helsingissä Erän 5-4-voittoon. Tuolloin Tuomas Iiskola paukutti mosalaisille neljä maalia. Tänään Tuomas Iiskolan pelaaminen on epävarmaa, samoin kuin Kooveen Lauri Hanneliuksen. Varmuudella illan ottelusta on Kooveen riveistä poissa puolustaja Tapio Kinnunen.

Se on kuitenkin lähes varmaa, että illan ottelussa nähdään paikan päällä myös Classicin edustajia. Classic ja Erä kohtaavat puolentoista viikon päästä Suomen Cupin finaalissa Tampereella. Lue lisää Koovee-Erä-ottelun ennakkotunnelmista Kooveen sivuilta molempien päävalmentajien kommenttien kera.