SB-Pro järkyttävässä iskussa – kahdessa ottelussa 29 maalia

Elina Kujala ja Eerika Suomisen edustama SB-Pro nuiji Happeen maanrakoon. Arkistokuva: Emmi Vinberg

Elina Kujala ja Eerika Suomisen edustama SB-Pro nuiji Happeen maanrakoon. Arkistokuva: Emmi Vinberg

Nurmijärveläisseura SB-Pro on tällä hetkellä vakuuttavassa vireessä. Sunnuntaina SB-Pron vahvuuden sai kokea Jyväskylän Happee, joka joutui kotikaukalossaan nöyrtymään murskatappioon maalilukemin 0-14. SB-Pro on viimeistellyt kahdessa viime ottelussa peräti 29 maalia vastustajan verkkoon.

Kotijoukkue Happee joutui avauserässä melkoiseen myllytykseen, kun nurmijärveläiset iskivät erän aikana peräti 8 maalia. Ottelu oli sitä myöten taputeltu. Ottelun tehopelaajiksi nousivat odotetusti Kujalan siskokset, joista Karoliina keräsi tehot 2+4 ja Elina 2+3. SB-Pron maalissa Janette Kari pelasi nollapelin torjuttuaan 19 laukausta. Jenni Morottaja ei ollut mukana SB-Pron kokoonpanossa.

Kun NST voitti Classicin lauantaina, niin se takasi sen, että naisten liigan runkosarjan voitosta tullaan käymään jännittävä kamppailu. Kärkikolmikko NST, Classic ja SB-Pro ovat kaikki kolmen pisteen sisällä ja näiden takana kotiedusta taistelevat tiukasti vielä OLS ja Tiikerit. Jos OLS mielii olla vielä mukana taistelussa runkosarjan voitosta, on oululaisten käytännössä voitettava ensi viikonloppuna sarjakärki NST Oulussa.

Naisten liigan viikonlopun ottelut
NST-Classic 3-2 ja
Tiikerit-Koovee 5-3
Indians-OLS 3-4
Happee-M-Team 5-3
SPV-Erä III 5-6
Tiikerit-OLS 2-2 ja
Indians-Koovee 3-9
Happee-SB-Pro 0-14
SPV-M-Team 4-2