Steelers kukisti PSS:n – Voitto nosti neljä sijaa sarjataulukossa

Divarissa pelattiin keskiviikkona putoamispeikon kannalta tärkeä ottelu, kun Steelers ja PSS iskivät yhteen Iittalassa. Hämeenlinnalaisjoukkue Steelers otti lopulta arvokkaan 6-5-kotivoiton ja nousi voittonsa ansiosta sarjataulukossa peräti neljä sijaa ylöspäin.

Avauserässä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kolmesti. Steelersin Sami Saarinen ja PSS:n Niklas Nurmela laukoivat kaksi maalia mieheen. Saarinen oli avauserässä joukkueen kaikissa maaleissa mukana, sillä hän keräsi vielä syöttöpisteen Miiro Maunulan osumaan. Toiseen erään siis lukemista 3-3.

Kotijoukkue karkasi toisessa erässä 5-3-johtoon Iiro Nurmisen ja Sami Saarisen osumilla. Molempiin maaleihin syötöt tarjoili Aleksanter Ihalainen. PSS:n Petri Mäki kavensi erän loppupuolella tilanteeksi 5-4, mutta kotijoukkueen Iiro Nurminen iski vielä kertaalleen ja näin päätöserään siirryttiin 6-4-lukemista.

PSS tuli päätöserässä maalin päähän ajassa 47.47, kun porvoolaisten tutkapari Nurmela-Mäki junailivat 6-5-kavennusmaalin. Ottelun lopussa PSS pääsi hakemaan tasoitusmaalia ylivoimalla, mutta joukkue ei onnistunut maalinteossa kuudella kenttäpelaajalla neljää vastaan. Lopputulos Steelers-PSS 6-5.

Ottelun tehomiehet olivat Steelersin Sami Saarinen (3+1) ja PSS:n Petri Mäki (1+3). Heidät palkittiin myös joukkueidensa parhaina. Kolmas palkinto meni Steelersin maalivahti Juha Jokiselle, joka pysäytti ottelussa 33 torjuntaa.

Steelers nousi sarjataulukossa sijalta 11. sijalle 7. PSS:n sarjasijoitus on 10. Steelersin seuraava ottelu on sunnuntaina, jolloin IIttalaan matkustaa kajaanilainen Papas. PSS:llä on otteluista puolentoista viikon tauko ja seuraavaksi porvoolaiset kohtaavat kotonaan raumalaisjoukkue SalBan.