Taivas varjele, mikä valmentaja ja Pasilan ”Supersunnuntai”

Sunnuntaina on tarjolla rutkasti kotimaista salibandyherkkua.

Naisten liigajoukkue Classicin vaihtopenkillä tapahtuu kummia. Happeeta vastaan Irina Peltolan vetämässä valmennustiimissä debytoi herra Veli-Matti Koivunen.

Classic-Happee-pelin (klo 15.00) lisäksi väännetään ottelut Koovee-NST (klo 15.45), OLS-Erä III (klo 16.00), PSS-SPV (klo 17.00), SB-Pro-Indians (klo 17.00) ja M-Team-Tiikerit (klo 18.30).

Miessählyn puolella päähuomio keskittyy Pasilaan, jossa vietetään ”Supersunnuntaita”. Pasilassa klo 15.00 alkaa ottelu M-Team-TPS ja klo 18.30 SSV-Nokian KrP. Lisää supersunnuntaista voi lukea M-Teamin ja TPS:n sivuilta.

Pasilan pelien lisäksi tarjolla ovat pelit NST-Koovee (klo 17.00) ja FBT Pori-Josba (klo 18.00). Ensin mainitusta pelistä voi lukea ennakkoa sekä Kooveen että NST:n sivuilta.

6 comments

  1. Ehkä eniten ärsyttää miten VAJAATA luettavaa on tarjolla Pääkallosta nykyään. Olisko SSVn kauttakin saanut tietoa. KYLLÄ.

  2. Artikkelia tehtäessä SSV:n edustusjoukkueen sivuilla ei ollut riviäkään ”Supersunnuntaista”.

  3. Kiitos Pääkallolle hyvistä jutuista. Seurojen sivuilla on omiakin juttuja, muttei kaikkia seurasivuja jaksa kahlata läpi. Täältä löytyy hyviä koosteita ja jos joku kaipaa jotain tiettyä juttua, silloin ei ole iso vaiva vilkaista ko. seuran sivuja.

    Eivätkä Pääkallon resurssit varmaankaan riitä täyttämään edes kaikkia heidän omia toiveitaan saati sitten kaikkia lukijoiden toiveita. Viking on hyvä ja ottaa kynän käteensä mikäli kaipaa
    parempaa tai enemmän. Pääkallo ottaa varmasti mielellään vastaan sinunkin juttusi tarjontaa laajentamaan.

  4. Komppaan Juhaa. Kiitokset hyvästä sählytarjonnasta Piäkallolle.

  5. Pittää itekki kehasta piäkalloa kun tuli mollausta. Helekkarin hyvä sivusto. Löytyy blogia, monenlaista uutista, videoita ja kuvia. Uutisiakin päivitetään sen verran tiuhaan tahtiin että voi vähän valkata että mitä haluaa lukia. Sinällään hirmu kiva homma että täältä löytää seurauutisia ja joukkueiden julkasemia videoita niin ei tarvii meiän laiskojen paskiaisten ite kahlata kaikkia sivuja läpi. Myös tämä kommentointi mahdollisuus on hyvä. Puhetta pitää olla ja erilaisia mielipiteitä ja näkemyksiä.

  6. Komppaan kyllä edellä olevia sällejä, ei tarvi tosiaan hiki hatussa tsekkailla kaikkia sivuja erikseen, kun on tämmöinen yksi ”pääsivusto”.

    Ja välillä kun kundit täällä moittii jotain niinkin merkittävää, kuten otsikointia, niin vois miettiä mitä kaikkea siistiä täältä löytyy ja kuinka hyvää duunia jätkät tekee säbäkansan iloksi.