Väärin ajoitettu aikalisä voi maksaa liigapaikan

M-Teamin pelaajat olivat allapäin katkeran tappion jälkeen. Kuva: UrheiluSuomi.com

FBT Pori - M-Team
M-Teamin pelaajat olivat allapäin katkeran tappion jälkeen. Kuva: UrheiluSuomi.com

Miesten Salibandyliiga jatkuu lauantaina kolmella ottelulla, joista kaikki pelataan pääkaupunkiseudulla. Kierroksen kenties tärkein ottelu pelataan Ruskeasuolla, kun liigajumbo M-Team saa vieraakseen putoamispeikkoa karkuun pyrkivän Josban. M-Team johti perjantaina FBT Poria kahdella maalilla, mutta voitto valui käsistä käsittämättömästi kaksi minuuttia ennen loppua otetun aikalisän jälkeen.

M-Team johti ottelua 4-2 ja FBT Pori oli jo käyttänyt oman aikalisänsä. M-Teamin valmennus antoi kuitenkin porilaisille mahdollisuuden suunnitella kuviot ilman maalivahtia pelaamiselle ottamalla aikalisän ajassa 58.04.

FBT Pori kiitti. Jarkko Saastamoisen maaliltaan pois vetäneen FBT Porin Miikka Läntinen kavensi hetkeä myöhemmin ajassa 58.27 ja Mikael Boelius vei tasoitusmaalillaan ottelun jatkoajalle ajassa 59.01.

-Eniten jäi ottelun jälkeen harmittamaan väärällä hetkellä otettu aikalisä, jolla oli kohtalokkaat seuraukset, M-Teamin valmentaja Sami Vidgren myönsi rehdisti ottelun jälkeen seuran kotisivuilla.

Nousun täydensi Boeliuksen jatkoajalla viimeistelemä 5-4-voittomaali. M-Team olisi voitolla noussut FBT Porin ohi, mutta nyt Pori karkasi putoajan paikalle jääneestä M-Teamista kolmen pisteen päähän Josban tapaan ennen lauantain otteluita.

Ottelun kuvagalleria UrheiluSuomi.comin sivuilla

Salibandyliigan lauantain ottelut:

M-Team – Josba
Erä – Happee
Oilers – NST

5 comments

  1. Mikähän järki on pelata saman päivän aikana kolme ottelua pääkaupunkiseudulla? Luulisi jo sarjaohjelmaa laatiessa että eihän tässä ole mitään järkeä jos halutaan peleihin maksimaalinen määrä yleisöä, sillä nyt joutuu valitsemaan mitä peliä menee katsomaan.

  2. Pääkaupunkiseudulla asuu noin miljoona ihmistä. Jos sen jakaa kolmella, ei Suomesta löydy enempää potentiaalisia katsojia per ottelu. Ne ihmiset vaan pitää saada sinne hallille.

  3. Joo kyllähän sitä populaa löytyy, mutta kyllä silti on mennyt pieleen. Toki voi olla, että joitain muita syitä sumalle löytyy, joita en osaa ajatella.

  4. mansessakin ollut kierroksia jolloin classic, koovee ja krp.kin vielä pelannut samana iltana, kummasti vaan joka halliin riittää porukkaa katsomoon… eiköhän hesan suunnalla kannattaisi suunnata syyttävä sormi organisaatioita kohden eikä joka kerta syyttää liigaa… pikaisella laskutoimituksella tampereella ja lähikunnissa on 200-250k ihmistä ja silti porukkaa riittää ipan divarimatseihin asti… ssv nukkuu puoli kautta joten niiden katsojaluvut on ihan oikeutettuja pelin viihdyttävyyden kanssa, rusalle meno on kun idolssia katsois, jos myötähäpeästä tykkää niin sit se on oikea paikka…

  5. Eiköhän se tilanne helpota ensikaudeksi kun M-team ja ols vaihtavat sarjatasoja päittäin.