Videoherkkua sählyniiloille: Komeita nousuja – kruununa Kukkolan hattutemppu

Happee otti viikonloppuna kaksi tärkeää voittoa. Videoherkuissa mm. näistä ensimmäisen maalit. Kuva: Mikko Hyvärinen

Happee juhlii
Happee otti viikonloppuna kaksi tärkeää voittoa. Videoherkuissa mm. näistä ensimmäisen maalit. Kuva: Mikko Hyvärinen

Vuoden 2012 ensimmäisen kunnon salibandyviikonlopun jäljiltä videoherkuissa on jälleen paljon tarjottavaa. Teemana ovat nousut tappioasemasta. Kotoisten videoiden lisäksi tarjolla on leivoksia Ruotsista, kun Helsingborg nousi maanantaina Siriusta vastaan 3-7-tappioasemasta Jani Kukkolan hattutempun johdattelemana 11-8-voittoon.

FBT Porin nousu 2-4-tilanteesta 5-4-jatkoaikavoittoon M-Teamin paljon puhuttaneen aikalisän jälkeen on nähtävillä maalien muodossa UrheiluSuomen maalikoosteesta.

Erä-Happee-ottelun maalikooste näyttää miten Happee käänsi kahden maalin tappiosta ottelun 5-2-voitoksi. Mikko Hyvärisen kuvapaketti ottelusta täällä.

Ruotsin Superliigassa Helsingborg oli avauserän lopulla Siriusta vastaan jo 3-7-tappioasemassa. Jani Kukkolan hattutempun siivittämänä Helsingborg kuitenkin nousi 11-8-voittoon. Maalikoosteessa Kukkola väläyttelee kovaa laukaustaan ja tuulettaa raivokkaasti tekemäänsä voittomaalia. Ottelun tilastot täällä.

Divarissa Blue Fox jahtaa liigakarsintapaikkaa ja otti 8-6-voiton Indiansista. SPV:stäkin tutut Tommi Ahola ja Jori Isomäki pelasivat tällä kertaa Divaria. Videolla muun muassa aivan lopussa ottelun ratkaisseen Johnny Ojalan hattutemppu.

6 comments

  1. BlueFox:lla on ehkä tällä hetkellä maan parhaat videokoosteet. Ei mitään editoijan omia lempibiisejä tungettu taustalle. Videot on hyvin kuvattu ja kaikista tilanteista tulee yksi hidastus joka ei ala jo jostain 1 min ennen maalia.

  2. ^ Sama kaveri tekee maalikoosteet Kokkolan Nibacosin 2div kotipeleistä ja jääkiekon Suomi-Sarjan Hermeksen kotipeleistä. Hieno mies.

  3. Komppaan yllä olevia..Foxin koosteet ovat loistavia..ei löydy edes liigasta

  4. Hyviä ovat koosteet. Esimerkiksi tuolla Kooveella on karmivat koosteet. Musakkia taustalla ja ylleensä aivan hirviätä shaibaa. Siirtyykö tuo Ahola sitten kokonaan Speveen missä vaiheessa pellaamaan? Ihan hyvä Bluefoxilla ollut tuo kausi. Mutta uskon silti että Oooälläässää nousee takkaisin liigaan.

  5. Sentään on koosteet. Samaa ei voi sanoa ihan kaikista. Osalla tekee tiukkaa kirjoittaa edes auttavaa raporttia peleistään…että sikäli.

  6. Kooveen koosteissahan on kuvanlaatu aivan parasta luokkaa, saahan sen musiikin pois kun laittaa volumenappia lounaaseen.