Videoherkkua sählyniiloille: Kosken jalkamiina, OLS-huumaa ja Öhmanin outo hattutemppu

Kuva: Jari Turunen

Vain kolme kertaa tällä kaudella hävinnyt OLS porskuttaa Divarin kärjessä. Kuva: Jari Turunen

Kaikkien näiden lajiskandaalien keskellä on mukava fiilistellä vähän sählyvideoilla. Tarjolla on tällä kertaa materiaalia sekä mies- että naissählystä. Onpa mukana myös muutama herkku länsinaapurista.

OLS nappasi lauantaina maukkaan 2-1-jatkoaikavoiton NST:stä Naisten liigassa. Jatkoaikamaalin tinttasi Annukka Häkli. Ottelun tilastot voi katsoa tuosta.

Myös OLS:n divarimiehet olivat viikonloppuna vireessä. Tiikerit sai Oulussa lauantaina kyytiä peräti lukemin 10-0. Tilastot ovat tuossa.

Hannes Öhman oli reilu viikko sitten vireessä Ruotsin Superliigassa, kun Storvreta kaatoi Warbergin jatkoajalla lukemin 5-4. Öhman summasi kamppailussa hattutempun. Öhmanin viimeinen maali oli varsin erikoinen, sillä se syntyi jatkoajalla tyhjään maaliin. Ottelun tilastot tuossa. Oudosta jatkoaikamaalista voi lukea lisää Innebandymagazinetin sivuilta.

Highlights%20fr%C3%A5n%20Storvreta-Warberg

Vähitellen peliään Ruotsin Superliigassa löytävä AIK kaatoi viime torstaina Siriuksen vieraissa lukemin 6-3. Videolta kannattaa vilkaista ainakin Karl-Johan Nilssonin päättämä komea klip-klap-maali. Tilasto tuossa.

Highlights%20Sirius-AIK

Jatkuvaa Syöttöä -sivusto jututti viikonloppuna SPV:n samettikätistä Sami Koskea. Haastattelussa Koski tarinoi muun muassa pitkien pelimatkojen virikkeistä ja jalkamiinoista.

7 comments

  1. Onko sitä sanaa sähly pakko käyttää uutisissa? Ei jalkapallotoimittajatkaan mainosta lajiaan tyyliin ”katso potkupallouutiset” tai jääkiekkotoimittajat ”kendoliigassa tapahtuu”. Pistää aina vihaksi näin laji-ihmisenä kun oman lajin toimittajat sahaavat omaa oksaa katki. Pidetään salibandy salibandynä ja sähly sählynä, jonka SM-kisat on kesäisin.

  2. Salibandy on sählyä ja Pääkallon kirjoittajat ”toimittajia”?

  3. ”Sähly”-sanan käytöllä haetaan varmaan semmoista rennoncuulia asennetta tähän omaan hommaan, hei kato kamoon ei tätä niin sikavakavasti oteta tiäksä vaikka kovaa vedetään junou.

    Sanoisin että satunnaisesti ihan jees tuon sanan käyttö… tosin tuo ”sählyniilo” menee jo yli ihan kirkkaasti.

  4. Voisiko pääkallon toimitus kertoa, miksi kommenttini poistettiin?

    Onko tää sivusto joku neuvosto-venäjä? 😀

  5. Nimimerkki ZK:n kysymys on aiheellinen.

    Vastaus: Liipasinsormi oli näköjään turhan herkkänä. Tuli poistettua muita kommentteja ja näköjään samassa spämmikoriin meni asiallinenkin kommentti.

    Kommentti on nyt näkyvissä.

    Ja joo, sivustomme on Neuvosto-Venäjä ja päätoimittaja on tyranni.

  6. Toveri ZK kiittää vastauksesta, siirryn kehittelemään seuraavaa typerää bolševikkipostiani 😉