ÅIF kaatoi Tiikerit elintärkeässä ottelussa

ÅIF nousi tasapisteisiin Tiikereiden kanssa. Kuva: Iiro Karesniemi

ÅIF nousi tasapisteisiin Tiikereiden kanssa. Kuva: Iiro Karesniemi

Miesten Divarissa pelattiin keskiviikkona todellinen neljän pisteen ottelu, kun ÅIF oli saanut vieraakseen Tiikerit. Sarjasta putoamista vastaan taistelevat joukkueet tarjoilivat katsojille illan aikana yhdeksän maalia, joista kuusi nähtiin jo avauserässä.

Kotijoukkue ÅIF siirtyi avauserässä 4-1-johtoon, eikä tämän jälkeen johtoasemastaan enää luopunut, vaikka Tiikerit onnistuikin kaventamaan 4-2:een vielä avauserän aikana. Toisessa erässä sipoolaiset lisäsivät johtoaan kahdella maalilla 6-2:een ja kun päätöserässä nähtiin ainoastaan yksi Tiikereiden tekemä osuma, niin loppulukemat olivat ÅIF-Tiikerit 6-3.

Ottelun tehomehet olivat ÅIF:n Keni Rautio (2+0) ja Matias Kuisma (0+2). Ottelun parhaana pelaajana palkittiin kotijoukkueen Kenneth Myllyniemi. Muut palkinnot menivät ÅIF:n Keni Rautiolle ja Fredrik Hollstenille.

ÅIF nousi voittonsa ansiosta putoamisviivan yläpuolelle maalieron turvin ohi illan vastustajastaan Tiikereistä, joka jäi nyt viivan alle. Molemmilla joukkueilla on jäljellä viisi ottelua Divarissa, sipoolaisten loppuohjelma on hieman Tiikereitä suotuisampi.

Ottelutilastoon

2 comments

  1. Kyllä nyt on milli tehnytkin hienoa duunia, tolla 3div tason materiaalilla kummiski pääsee taistelemaan säilymisestä.