Blackbirdsin ensi kauden päävalmentaja selvillä

Divarissa pelaava keravalaisseura Blackbirds United on julkistanut ensi kauden päävalmentajansa nimen. Viime keväänä Blackbirdsin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen tehnyt Juha Kurki jatkaa joukkueen pääkäskijänä myös kaudella 2012-2013.

Molemmat osapuolet halusivat, että optiovuosi sopimuksesta käytetään. Tällä hetkellä Divarin sarjataulukossa seitsemännellä sijalla olevan Blackbirdsin päävalmentaja luo katsetta jo ensi kauteen.

– Toiveeni on, että joukkueen runko pysyisi ensi kaudelle samana. Joukkuetta alamme samantien kasaamaan ja pelaajasopimuksia kirjoittelemaan, Kurki toteaa Blackbirdsin nettisivuilla.

Blackbirds kohtaa tänään vieraissa Tiikerit ja keravalaisjoukkueen kauden viimeinen ottelu Divarissa on sunnuntaina kotihallissa Steelersiä vastaan.

6 comments

  1. Melkoinen shokki, no tämän uutisen myötä ei todennäköisesti paluumuuttajia tule.

  2. Kurki on ihan pätevä koutsi. Paluumuuttajilla mahdat tarkottaa?? Loviisan pojat tuskin tulis, vaikka ois nykky tulossa.

  3. Ei ole pätevä, itseäni ainakin harmittanut Kaneetin aikaisen pelin totaalinen alasajo tällä kaudella. Ja muunmuassa loviisan pojat ja muut ovat pyörineet huhuissa, mutta ehtona ollut uusi valmentaja.

  4. Haha! I.O 😀 epäilemättä! Liikasen Jonin ja Loviisan pojat vois ottaakin takasin jos vaan tulisivat.