Ex-liigatähtiä nöyryytettiin – turpaan lukemin 32-1

Josba otti sunnuntaina miesten Salibandyliigassa käkättimeen peräti lukemin 15-0. Lukemat ovat kuitenkin vielä pientä lauantain kakkosdivariotteluun verrattuna.

FB Falcons hävisi kotihallissaan Espoon Leppävaarassa Westend Indiansin kakkosjoukkueelle lukemin 32-1. Indiansin murskajaiset olivat tasaisen tehokkaat. Eräluvut kirjattiin 0-9, 1-13 ja 0-10.

Molemmat joukkueet olivat kapealla rosterilla liikkeellä, sillä Falconsilla oli kokoonpanossa yhteensä yhdeksän ja Indiansilla yksitoista kenttäpelaajaa.

Falconsin riveissä selkäsaunasta pääsivät ”nauttimaan” tutut naamat Salibandyliigasta. Kokoonpanossa olivat muun muassa Toni Huhtala, Juho Seppälä, Henri Huhtala ja Jussi Lehto.

Ottelun tehopelaajia olivat Ilkka Mutanen (9+4) ja Sami Teerioja (4+8). Falcons-vahti Jukka Saastamoiselle kirjattiin 32 päästetyn maalin lisäksi 44 torjuntaa.

– Päiväni Henri Johanssonina onnistui ja fiilikset oli loistavat, Indiansin ykköspyssy Ilkka Mutanen kommentoi.

– Vaikea tuota tulosta on selittää. Mielenkiintoista oli kuitenkin se, että vastustaja yritti oikeasti pelata. Käsittämätön tuuri meillä oli. Teimme kovalla prosentilla maaleja. Ottelu ei mennyt missään vaiheessa kävelytyyliseksi lätyttelyksi, Mutanen lisäsi.

Ottelupöytäkirjan mukaan Indiansin maalijuhlaa oli todistamassa neljä katsojaa.

FB Falcons-Indians II-ottelun tilastot.

18 comments

  1. 21:26 KALLIONIEMI Janne 0 – 10 OM (FÖRELL Mika)

    Mitä tuo tarkoittaa? Eikö maha olla virhe?

  2. Mielestäni kakkosdivaria on turha supistaa enää yhtään nykyisestään. Joukkueille pitäisi vain luoda jonkinlaiset vaatimukset mitkä pitää täyttää, että sarjassa voi pelata. Ero kakkosen ja kolmosen välillä on yhtä suuri kuin liigan ja kakkosen välillä. Kun kolmosesta noustaan rallatellen kaveriporukalla kakkoseen niin harvoin mieleen tulee, että kyyti voikin sarjaporrasta ylempänä puolta pidemmissä peleissä olla aavistuksen kylmempää.

    Tälläkin kaudella mm. Sisä-Suomen lohkosta putoaa neljä joukkuetta 11 joukkueen sarjasta suoraan kolmoseen. Mukana putoajissa on kaksi joukkuetta jotka haastavat minkä tahansa saman lohkon joukkueen jokaisessa pelissä. Samaan aikaan kolmosesta nousee jälleen tilalle uusia joukkueita, jotka eivät joudu pelaamaan yhtään peliä kakkosdivarijoukkuetta vastaan noustessaan sarjaporrasta ylemmäs. Mielestäni tässä putoamis ja nousu vaiheessa pitäisi aina pelata vastakkain eri sarjaportaiden välillä. Tämän lisäksi nousevan tai sarjassa säilyvän joukkueen tulisi täyttää tietyt kriteerit sarjassa pelatakseen. Hyviä syitä sarjapaikan eväämiseen olisivat olematon juniori- ja seuratyö tai liian pieni kaukalo. Myös edellisen kauden pelilliset näytöt pitäisi punnita, jos joukkue säilyttää paikkansa karsintojen kautta kakkosessa, mutta on kauden aikana ottanut pataan lähes joka pelissä kaksinumeroisesti niin silloin vauhtia voisi lähteä hakemaan automaattisesti alemmalta sarjatasolta… tai ainakin sitä voisi suosittaa joukkueelle.

  3. Selvä sopupeli. Indiansin kakkonen taistelee pääsystä nousukarsintaan ja tarvitsi selkeästi paremman maalieron sarjataulukkoon. Kaverit vähän auttoivat. Kiistäkää, jos pystytte!

  4. Farmijengit ei saa liiton sääntöjen mukaan karsia ylöspäin enää kakkosesta. Tuosta lohkosta Tiikerit II ja Indians II pelit päättyy jokatapauksessa runkosarjaan.

  5. Muuten hyvä mut Indians kakkonen ei voi nousta edes divariin eli tuskin niillä ihan älytön hinku sinne karsintoihin on reissamaan 9-11 jätkällä ympäri suomea….

  6. Entä jos Indians 1 karsii liiganoususta? Eikö silloinkaan kakkonen saa karsia divariin?

  7. Ei voi kakkosesta nousta divariin, jos on seuralla edustus liigassa tai divarissa.

    Huom. Tapanilan Erä ja Erä Akatemia ovat virallisesti eri seuroja.

  8. ”Ei voi kakkosesta nousta divariin, jos on seuralla edustus liigassa tai divarissa.

    Huom. Tapanilan Erä ja Erä Akatemia ovat virallisesti eri seuroja.”

    No miten SPV ja Blue Fox?

  9. No siten, että Blue Fox ja SPV ovat myös kaksi eri seuraa, joita yhdistää vain farmisopimus. Siksi Blue Foxikin voisi nousta jopa liigaan asti, jos nyt karsintoihin pääsevät, mitä suuresti epäilen.

  10. Niillä on farmisopimus. Farmisopimus ei koske koko joukkuetta. Ovat eri seuroja. Ja Blue Fox voi karsia liigaan, jos vaan itsensä siihen oikeuttavalle sijalle taistelevat.

  11. Falcons on varmaan sarjan ainut jengi joka ei reenaa.. Käyvät vaa lätyttelee peleissä. Joskus käy näin.

  12. Neljä kertaa on Falconsille tällä kaudella käyny noin ni hyvä vaan että tippuvat kolmoseen.

    30.09.2011 Tiikerit II- FB Falcons 15-6
    22.01.2012 FB Falcons- LoSB 5-20
    09.02.2012 FBC Elit- FB Falcons 18-3
    25.02.2012 FB Falcons- Indians II 1-32

  13. Sami Strömsten on yksin pidellyt Falconsia kakkosessa. Hänen puuttumisensa antaa 5-10 maalia vastustajalle ja vähentää omista tehdyistä saman verran.

  14. Aika ajanut Strömstenin ohi, oli kehissä Tiikerit II – Falcons pelissä tehoin 0+0. Joten se siitä.

  15. Tiikerit II:lla ei ole farmisopimusta 1-divisionassa pelaavan Tiikeri I:n kanssa.

  16. Strömsten tekee siltikin sen 50-70 pinnaa kaudessa kakkosessa, liigassakin pärjäisi mies vielä vanhoilla päivillä mikäli pelaaminen korkeammalla kiinnostaisi.