Ilmaisia nettilähetyksiä MM-karsinnoista

Karsinnat ensi joulukuun miesten salibandyn MM-kisoihin Sveitsissä ovat lähenemässä loppuaan. Muun muassa Viro ja Slovakia ovat jo varmistaneet paikkansa kisoihin ja Norja ja Saksa ovat olleet odotetun vahvoja. Karsintalohkoista on nähtävillä ilmaisia nettilähetyksiä.

Karsintojen ykköslohkon ottelut Belgia-Tanska Suomen aikaa klo 13.30 ja karsintojen illan huippuottelu Norja-Saksa kello 19.30 ovat nähtävillä Sport45.dk:n streamissa täällä.

Puolassa pelattavan Euroopan kolmoslohkon päivän otteluissa kohtaavat Unkari ja Iso-Britannia Suomen aikaa kello 15 sekä Venäjä ja Puola kello 18. Nettilähetys löytyy täältä.

USA:n ja Kanadan välisestä karsinnasta löytyy nettilähetys täältä. USA voitti eilen hieman yllättäen Suomen MM-kisoissakin pelanneen Kanadan 7-4.

Viikonlopun kansainvälisistä otteluista nettilähetyksiä löytyy myös poikien alle 19-vuotiaiden maaotteluista Latvia-Sveitsi täällä.

Päivän ottelujen tilastoseuranta löytyy IFF:n sivuilta

2 comments

  1. Kanukeilta nyt puuttui aika paljon kokeneesta kaartista porukkaa peleistä ja vastavasti jenkit näyttää kaivaneen lisää väkeä euroopasta. Molemmat joukkueet kuitenkin mahtuu seuraavissa kisoissa 12 joukkoon.

  2. Tanska sitten pullahti kisoista ulos.

    2006 oli vielä kuudes, mutta laskusuunta sai nyt jatkoa.