Joensuun maaotteluihin 250 lisäpaikkaa – liput myydään vain ovelta

Suomi vs. Ruotsi. Kuva: Mikko Hyvärinen

Suomi vs. Ruotsi. Kuva: Mikko Hyvärinen

Joensuussa lauantaina pelattaviin, loppuunmyytyihin Suomi-Ruotsi -maaotteluihin on vielä mahdollisuus saada lippuja. Joensuu Areenan kaikki pääkatsomot ovat täynnä, mutta Josban tiedotteen mukaan lisäkatsomojärjestelyin ja siirrettävin penkein saadaan vielä maaottelupäivänä noin 250 extralippua myyntiin.

– Lisäkatsomot ja penkit sijoitetaan, turvamääräysten puitteissa, pääkatsomoiden viereen ja kaukalon kulmiin. Näin, Areenan henkilökunnan avulla, saadaan monelle salibandyfanille mahdollisuus maailman parhaiden tyttöjen, poikien, naisten ja miesten näkemiseen Pohjois-Karjalassa, Josban nettisivuilla kerrotaan.

Liput myydään vain ovelta. Poikkeustapauksissa lippujen varaukset ovat mahdollisia.

– Mikäli kyseessä on yli 15 hengen ryhmä, voidaan pitkämatkalaisten kohdalla harkita myös näiden extralippujen ennakkovarausta, Josban sivuilla kehoitetaan ja ohjeistetaan ottamaan yhteyttä seuran toimistoon.

Maaottelupäivän ohjelma:

10.00 Tytöt U19 Suomi – Ruotsi
12.45 Pojat U19 Suomi – Ruotsi
15.30 Naiset Suomi – Ruotsi
18.30 Miehet Suomi – Ruotsi

One comment

  1. Hyvä Joensuu, tunnelma on taattu. Liitto voisi järjestää vastaavan tapahtuman seuraavalla kerralla Oulussa tai Seinäjoella. Televisio ja sponsorit tulevat kyllä perässä, kun ottelutapahtumissa on fiilistä ja väkeä. Landella sitä on.