Juhlivat pelireissulla – pääsarjavalmentajille potkut

Ruotsissa salibandyn naisten pääsarjassa pelaavan Sala Silverstadenin valmentajat on erotettu seurasta. Sveriges Radion mukaan eron syynä on Elitserien-valmentajien juhliminen tärkeänä vieraspeliviikonloppuna.

Seura erotti valmentajansa Joakim Grimbergin ja Jimmy Noren joukkueen oltua viime viikonloppuna Uumajassa kahden ottelun vieraspelimatkalla.

– He joivat olutta ja lähtivät hotellista ja tulivat takaisin myöhään illalla, seuran hallituksen puheenjohtaja Patrik Johansson kertaa tapahtunutta.

Sveriges Radion mukaan valmentajat eivät olleet ainoita juhlijoita, vaan mukana on ollut myös muutama pelaaja. Tähän mennessä joukkueen pelaajista on saanut lähteä ainakin Madelene Backlund.

– Myönnän juoneeni muutaman siiderin, minulla ei ole mitään hävettävää. (Seuran) hallitus ei ole sanonut, että seurassa on nollatoleranssi, Backlund sanoo Sveriges Radion haastattelussa.

Joukkue hävisi molemmat viikonlopun ottelunsa, ensin lauantaina IKSU:lle 1-8 ja sunnuntaina IBK Dalenille 0-2. Neljäntoista joukkueen sarjassa Sala Silverstaden on sijalla 11.

Seuran sivuilla julkaistun lyhyen tiedotteen mukaan loppukaudeksi on jo nimetty uusi valmentaja, Martin Svedén.

Aiheesta kirjoittavat Sveriges Radion lisäksi muun muassa Aftonbladet ja Innebandymagazinet.