Karjalainen: Josballe toinenkin vahvistus Sveitsistä

Hiuspanta on ollut Otto Moilasen tavaramerkki Salibandyliigassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Otto Moilanen
Hiuspanta on ollut Otto Moilasen tavaramerkki Salibandyliigassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigan Joensuun Josba saa Petri Väänäsen lisäksi ensi kaudeksi toisenkin vahvistuksen Sveitsistä, kirjoittaa verkkolehti Karjalainen. Paluumuuttaja on Otto Moilanen, joka vahvistaa siirron itse Twitterissä.

Tällä kaudella 32-vuotias Moilanen pelaa Sveitsin pääsarjan Grasshoppersissa. Moilanen ehti jo kertaalleen lopettaa uransa, mutta palasi kentille tällä kaudella.

Sopimus julkaistiin lauantaina maajoukkuetapahtuman yhteydessä ja Moilanen iloitsi siitä myös Twitter-sivullaan @moppendahl:

– Now it’s public: I will play in @JosbaFloorball next season! Thrilled about the opportunity!

Karjalaisen mukaan Josballa on kasassa tällä hetkellä seitsemän sopimusta ensi kaudeksi. Moilasen lisäksi Sveitsistä joukkueeseen liittyy Petri Väänänen. Josban riveissä jatkavat puolustajat Iikka Voutilainen, Niko Kejonen ja Markus Otronen sekä hyökkääjät Juhana Särkelä ja Joona Gröhn.

Karjalaisen juttu Moilasen paluusta täällä.

5 comments

  1. Viime kauden jälkeen Josbasta lähti koko 1 ketju. Nyt huhujen mukaan lähdössä Puustinen,Eronen,Puska,Kajoksinen. Milloin näistä opitaan pitämään kiinni ? Toki ymmärrän että susirajalla voi olla vaikeata pitää pelaajia, mutta luulisi että vähän nähtäisiin vaivaa että isoa vastuuta kantavat jätkät jäisivät, mutta näyttää että joka vuosi ne vastuunkantajat ovat huhuissa ensimmäisenä lähtemässä.

  2. Tuohon on sanottava että ainakaan Kajoksisen ja Puustisen lähtöön en usko. Tommi ei oo tälläkään kaudella pelannu kun sen pari peliä vakavan loukkaantumisen takia ja ei tiedä miten kaverin koko urakaan jatkuu ens syksynä, Kajoksisella luulisi taas intin olevan edessä kuten suurimmalla osalla hänen ikäluokastaan. Puskasta ja Erosesta en tiedä, vaikka saattaahan nuo muutkin (isommat) ympyrät kiinnostaa. Ois muuten mielenkiintosta kuulla, että mistä oon tuonki huhun kuullu?

  3. Ensikaudella tulee Josballa olemaan erittäin hyvä joukkue. Maalilla nähdään Jani Naumanen. Puolustuksessa jatkaa Tomi Lautanen ja Tommi Puustinen ja Tatu Väänänen tekee paluun Josbaan. Tatu Eronen ja Perttu Puska jatkavat myös Josbassa. Nst Janne Louhelainen ja Oilerssin Oscar Hänninen Josbaan. Antti Ruokonen jatkaa valmentajana.

  4. Mistähän on muuten revitty tuo tieto Oscar Hännisestä? Louhelaisesta mie oon kanssa kuullu huhuja, mutta oon jättäny ne omaan arvoonsa. Naumanen tuskin pelaa, kun on vissiin jo lupautunut jatkamaan a-junnujen valmentajana, eikä kaveri muutenkaan tule varmaankaan olemaan pelikunnossa vielä ens kaudella (jos jatkaa koskaan).