Karo Kuussaari Pohjois-Suomen aluevastaavaksi

Karo Kuussaari jatkaa OLS:ssa tämän kauden loppuun. Kuva: mikko Hyvärinen

Karo Kuussaari jatkaa OLS:ssa tämän kauden loppuun. Kuva: Mikko Hyvärinen

Karo Kuussaari on valittu Salibandyliiton Pohjois-Suomen aluevastaavaksi 27.2.2012 alkaen. Aikaisemmin tällä viikolla OLS tiedotti Kuussaaren jatkavan OLS:n liiganaisten valmentamista ainoastaan tämän kauden loppuun, koska jatkosopimus purettiin yhteisymmärryksessä Kuussaaren uusien työtehtävien vuoksi.

Kuussaari on toiminut salibandyn parissa vuodesta 1990-luvun alusta lähtien pelaajana, erotuomarina, valmentajana sekä Salibandyliiton valmennuskouluttajana ja Oulunseudun Urheiluakatemian lajivalmentajana. Parhaiten 39-vuotias Kuussaari on tullut tutuksi salibandyväelle naisten maajoukkueen päävalmentajana. Kuussaari on koulutukseltaan merkonomi ja suorittanut Huippuvalmentajatutkinnon (HVT).

– Kun on 20 vuotta salibandya takana, joista viimeiset 10 vuotta viettänyt lähes kaikki iltani ja viikonloppuni halleilla niin halusin vaihtelua ja uusia haasteita elämääni. Lajista en kuitenkaan eroon halua ja tällä kokemuksella koen, että minulla on seuroille paljon annettavaa, joten tämä pesti tuntui hyvältä vaihtoehdolta ja mieluiselta itselleni. Tulen parhaani mukaan toimimaan kaikkien seurojen eteen tasapuolisesti, joten rohkeasti ottamaan yhteyttä tai käymään toimistolla, Kuussaari toteaa Salibandyliiton sivuilla.

2 comments