Liigassa pelikiellossa oleva maalinteossa Nuorten SM-sarjassa

Salibandyliigassa parhaillaan pelikieltoa kärsivä Panu Kotilainen oli lauantaina maalinteossa, kun Happee kaatoi Nuorten SM-sarjassa vieraissa SSV:n 12-8. Nuorten pääsarjan kovimmassa iskussa ovat tehojen valossa olleet hänen veljensä Peter Kotilainen, joka hurjasteli lauantaina tehot 4+4, sekä SPV:n Jari Hankkio.

Panu Kotilainen viimeisteli SSV:tä vastaan Happeelle yhden maalin. Etupäässä liigassa pelanneelle hyökkääjälle ottelu oli nuorten SM-sarjassa vasta kauden seitsemäs (tehoin 9+5).

Hänen veljensä Peter Kotilaisen kanssa yli neljän pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla on pelannut SPV:n Jari Hankkio. Hankkio kokosi lauantaina Classicia vastaan tehot 3+1, kun Peliveljet voittivat kotonaan Classicin 11-5.

Uskomattomat 61 maalia viimeistellyt Hankkio on pelannut 18 ottelua ja Peter Kotilainen 19. Molemmilla on jäljellä kolme runkosarjan ottelua ja kausi on jatkumassa myös kahdeksan joukkueen pudotuspeleissä.

Nuorten SM-sarjan runkosarja päättyy 10. maaliskuuta. Tilastosivulle pääsee tästä.

Nuorten SM-sarjan pistepörssi: (25.2.)

1. Jari Hankkio, SPV 61+21=82
2. Peter Kotilainen, Happee 48+34=82
3. Johannes Jokinen, Happee 37+19=56
4. Markus Kulmala, Classic 27+28=55
5. Sami Johansson, Classic 23+28=51

4 comments

  1. jännä ettei kumpikaan pojista oo päässy liigassa koittaa, hankkio ja kotilainen peter siis.

  2. tavallaan jännä että tuolla saa pelata, kun liigasta tollainen pelikielto. tai voisi ainakin miettiä, ansaitsisiko pelata 😀

  3. Jari Hankkio teki debyyttinsä SPV:n liigajoukkueessa FBT poria vastaan käydyssä pelissä 19. helmikuuta. Vaikka Hankkio ei pistetiliään avannut oli hän alati vaarallinen ja kuului ehdottomasti Peliveljien parhaimmistoon. Hämäystä aiheutti varmasti se, että Jari Hankkio oli merkitty joissakin tilastoissa veljekseen Jussi Hankkioksi jonka piti hyvän kesän jälkeen liittyä SPV:n riveihin, mutta jatkoi kuitenkin alemmalla sarjatasolla. Itse toivon ja uskon että Jari Hankkiota tullaan vielä näkemään salibandyliigassa, sillä A-nuorten SM-sarjassa tehdyt huimat tehot eivät ole sattumaa.