M-Team jäi koko kaudella ilman kotivoittoa – ”Ei auta murehtia”

Kuva: M-Team

M-Team - Koovee
Kuva: M-Team

M-Team hävisi kauden viimeisenkin kotiottelun, Kooveelle maalein 4-6. Helsinkiläiset eivät voittaneet debyyttikaudellaan yhtään kotiottelua. Sarjajumbon toiveet sarjapaikan säilyttämisen puolesta elävät vielä himmeinä päätöskierroksen SPV-ottelun ja pisteen edellä olevan FBT Porin tappioiden varassa.

M-Teamin päävalmentaja Sami Vidgren näki ottelun ratkenneen jo alussa. Koovee johti avauserän jälkeen jo 4-0.

– Neljän minuutin musta vaihe ensimmäisessä erässä teki peliin sen, että vastustaja lopetti pelaamiseen toiseen ja kolmanteen erään. Tänään oli tarjottimella vähintään tasapeli, ja melkein kaikki muu onnistui hyvin paitsi ne neljä minuuttia, Vidgren sanoi tulleista maaleista.

– Helpommilla pallollisilla ratkaisuilla olisi saatu puolen tusinaa maalipaikkaa enemmän. Välillä se viimeinen kylmyys ratkaisevissa syötöissä puuttui ja menetettiin pallo.

Edessä olevasta SPV-pelistä Vidgren totesi seuraavaa.

– Vastustaja pitää opiskella äärettömän hyvin ja uskaltaa pitää sitä palloa. Täytyy käyttää ne omat vaiheet hyödyksi. Nyt ei auta murehtia menneitä vaan käyttää se viimeinen mahdollisuus hyväksi.

Koovee nousi voitollaan taistelussa pudotuspelien kotiedusta Oilersin edelle, mutta tasapisteissä olevalla Oilersilla on pelaamatta vielä kaksi ottelua ja Kooveella vain yksi.

– Eka erä oli hieman nihkeä ekat 15 minuuttia, vaikka tehtiin ihan oikeita asioita. Ei keskitytty vastustajaan ennen peliä, joten matala ”karvi” hiukan yllätti. Sitten kun saatiin maali, niin osuttiinkin kolmesti minuutin aikana. Ensimmäisessä erässä oli kaikkiaan hyvä ilme. Toinen erä ei mennyt enää ihan käsikirjoituksen mukaan ja kaveri pääsi hyvin mukaan peliin. Voittivatkin sen 2-1, kommentoi Koovee-kapteeni Lauri Hannelius.

Päivän muissa otteluissa Josba voitti Erän 6-4 ja SSV jatkoajalla Happeen 7-6.

Ohessa Kooveen Paul Kotilaisen rankkarimaali 6-2:een.

2 comments

  1. SPV vieraissa.Ei saumaa, nyt matkaan joku junnu pelaamaan ekat liiga minuutit.