M-Team taipui päätöserässä Kooveelle

M-Team ja Koovee taistelivat perjantaina naisten liigan sarjapisteistä Helsingissä. Sarjan häntäpäässä majaileva M-Team oli lähellä yllätystä, sillä helsinkiläisjoukkue johti ottelua vielä 10 minuuttia ennen päätössummeria. Lopulta sarjapisteet matkasivat kuitenkin Tampereelle lukemin 3-6.

Avauserässä nähtiin ainoastaan yksi maali ja siitä vastasi kotijoukkue M-Team. Ajassa 10.33 Tuuli Mikkonen ohitti Koovee-vahti Noora Laakson, esityön maaliin pohjusti Henriikka Konki.

Toisessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kerran. Kooveen Viivi Ahola tasoitti tilanteeksi 1-1 Jetta Uotilan syötöstä. Erän viimeisellä minuutilla Mira Lönnqvist vei kotijoukkueen uudelleen maalin johtoon, syötön osumaan tarjoili Minttu Tuominen.

M-Teamin 2-1-johtonumeroissa edettiin aina päätöerän puoliväliin saakka, jolloin tamperelaiset onnistuivat tasoituksessaan Siru Torkin ylivoimamaalilla. Koovee iski tämän jälkeen kolme osumaa muutaman minuutin sisään. Maaleista vastasivat Hanna Lehtimäki, Viivi Ahola, Elina Mäntylä. M-Teamin Heidi Ritari onnistui tuomaan kotijoukkueen vielä kahden maalin päähän, mutta Jetta Uotila iski 3-6-loppulukemat tyhjään maaliin.

Kooveen Viivi Ahola ja Jetta Uotila keräsivät ottelussa kolme tehopistettä. Kotijoukkueen tehokkain oli Mira Lönnqvist saldolla 1+1. Koovee on perjantain ottelun jälkeen sarjataulukossa kuudentena ja M-Team karsijan paikalla toiseksi viimeisenä.