”Meillä oli huippupaikka tappaa peli, mutta Kailiala epäonnekseen laukoi itseään jalkaan”

Tämän jutun lopusta voi katsoa TPS-NST-ottelun maalikoosteen.

Tämän jutun lopusta voi katsoa TPS-NST-ottelun maalikoosteen.

Janne Louhelainen piti NST:n pudotuspelihaaveet elossa tiistai-iltana miesten Salibandyliigassa. Louhelainen kirjasi tehot 1+3, kun NST kiri TPS:n kanssa 5-5-tasatulokseen.

TPS hukkasi ottelussa 4-1-johdon. NST kiri toisen erän puolivälin jälkeen ensin rinnalle ja hetkellisesti myös ohi. Miko Kailiala niittasi TPS:n tasoituksen vain 12 sekuntia ennen kolmannen erän loppua.

Louhelaisen lisäksi illan tehomiehiä olivat TPS:n Jens Riska ja Miko Kailiala. Molemmat iskivät kaksi maalia mieheen.

Tasapelin myötä taistelu viimeisestä pudotuspelipaikasta tiivistyi entisestään. Nokian KrP:llä, Loviisalla ja Josballa on kasassa 17, TPS:llä 16 ja NST:llä 13 pistettä. Loviisa on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin muut neljä pudotuspelipaikasta taistelevaa joukkuetta.

Riku Kekkonen iski 3-1-maalin näyttävän purjehduksen jälkeen. Kuva: Anssi Koskinen

TPS:llä yhden osuman iskeneellä Riku Kekkosella oli ottelun jälkeen ristiriitaiset tunteet.

– Harmittaa kun menetettiin tuollainen johtoasema eikä ihan ensimmäistä kertaa. Toisaalta jaksettiin kuitenkin painaa loppuun saakka ja haettiin vielä tasoitus, Kekkonen kommentoi TPS:n kotisivuilla.

TPS-luotsi Perttu Kytöhonka oli samoilla linjoilla.

– 4-1-tilanteessa oli yksi huippupaikka tappaa peli, mutta Miklu (Kailiala) epäonnekseen laukoi itseään jalkaan. Kaveri onnistui sitten vaarattomasta tilanteesta hakeamaan itselleen 4-2-kavennuksen ja kolmannessa sitten meidän virheiden avittamana menivätkin jo ohi. Positiivista on, että takaa-ajovaiheessa pelattiin melko mukavasti ja saatiin luotua tilanteita, Miklun tasoitus tässä sitten kruununa, Kytöhonka tiivisti.

TPS-NST-ottelun tilastot ja Anssi Koskisen mainiot kuvat. TPS:n ja NST:n otteluraportit. Ja tuosta alta voi katsoa ottelun maalikoosteen.

5 comments

  1. Kosonen omasta päästä(ei ehkä liigan nopein hyökkääjä)läpi matkalla hassuteltiin muutamia TPS, n pelaajia ja pallo takayläseen.Ei se ihan vaaraton tilanne ole jos pallo on Kososella.

  2. pakki muni aika pahasti tuon mainitun tilanteen, kun päästi noin helposti ohi. 2-2 hyökki aluksi ja 4 TPS:n pelaajaa tulleet alas, mutta kun kaveri pääsi yksin molaria vastaan ja viimeisteli hyvällä kudilla. ois sen pitänyt olla suht vaaraton 2-2 hyökki 🙂

  3. Hienosti Lasse K teki maalin. Mutta onse Lousku vain kova sälli. Pari aika hienoa syöttöä Nakkisormien maaleihin ja ite hieno ujutus.
    Nuissa NST maaleissa oli laatulaukauksia. Tasotusmaali oli perinteinen maski maalille ja vetoa sinne, tällä kertaa upposi. Toki oli räpsäkkä kiertoranne. Mitenköhän on mahdollista ampua itseään jalakaan? Ite en ole ainakaan koskaan onnistunut kyseiseen laatusuoritukseen:D

  4. Siis nokiahan pitää hallussaan viimeistä pudotuspelipaikkaa, joten on kyllä mielestäni enemmän kuin mukana pudotuspelitaistelussa…

  5. Kiitos vinkistä. Toimittaja oli juttua tehdessään niin innoissaan Riku Kekkosen coast-to-coast-maalista, että Nokia pääsi unohtumaan. Nyt korjattu.