Mestarivalmentaja Nykky: ”Olen käynyt liigapeleissä fanittamassa”

Petteri Nykky vakuuttelee myös, ettei hän enää ole katkera ettei hänen sopimustaan Suomen maajoukkueessa jatkettu.

Petteri Nykky
Kaksinkertainen maailmanmestarivalmentaja vakuuttelee, ettei hän enää ole katkera siitä, ettei hänen sopimustaan Suomen maajoukkueessa jatkettu.

Entinen Suomen ja nykyinen Sveitsin maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky on äänessä tuoreimmassa Salibandyliigan Videokatsauksessa. Kattavassa haastattelussa Nykky kertoo käyvänsä Salibandyliigan peleissä fanittamassa Oilersia ja mielenkiintoisia näkemyksiä Salibandyliigan lisäksi mm. Suomen ja Sveitsin maajoukkueista sekä loppuvuodesta julkaistusta kirjasta Alkemisti – Petteri Nykyn tarina.

Toimittaja Timo Mäkysen haastattelussa Nykky kertoo myös skouttaavansa Oilersin Jan Binggeliä sekä Nokian KrP:n Benjamin Reusseria. Hän kertoo myös Sveitsin varsin pienestä potentiaalisten MM-pelaajien määrästä.

Jaksossa keskustellaan myös Salibandyliigan yleisömääristä Classicin Pasi Peltolan kanssa, joka lähettää nauraen terveisiä SPV:n Tommy Koposelle Seinäjoen tulevasta halliremontista.

Videokatsauksessa listataan myös Salibandyliigan runkosarjan TOP5-pelaajat.

One comment

  1. on loistava!Tuosta ”haluan vielä kehittyä valmentajana ja minulla on vielä paljon opittavaa” – asenteesta kannattaisi jokaisen valmentajan ottaa oppia!