”Normaaleita pelaajia vastaan pärjättiin hyvin, Johanssonia vastaan vähän huonommin”

Henri Johansson jahtaa Tero Tiitun yhden kauden maaliennätystä. Johanssonilla on nyt kasassa 61 maalia. Tiitun ennätys on 63 osumaa. Kuva: Anssi Koskinen

Henri Johansson jahtaa Tero Tiitun yhden kauden maaliennätystä. Johanssonilla on nyt kasassa 61 maalia. Tiitun ennätys on 63 osumaa. Kuva: Anssi Koskinen

Henri Johansson nakkeli TPS:n perjantai-iltana halki, poikki ja pinoon. Nokian KrP:n hirmuvireinen hyökkääjä iski kahdeksan maalia 12-8-lukemiin päättyneessä ottelussa. TPS-leirissä Johanssonia yritettiin scoutata – tuloksetta.

– Normaaleita pelaajia vastaan pärjättiin hyvin, Johanssonia vastaan sitten vähän huonommin, TPS-luotsi Perttu Kytöhonka kommentoi seuran sivuilla.

– Totta kai olimme hänet huomioineet omassa scouttauksessamme ja pyrkimyksenä oli pitää minimissä tilanteet, joissa Johansson pääsee haastamaan yksi vastaan yksi -tilanteissa. Ei tässä onnistuttu, pelihuumori kaverille päälle heti alusta saakka ja se olikin sitten menoa, Kytöhonka harmittelee.

Johansson oli tällä kaudella TPS:lle harvinaisen ankara. Ensimmäisessä kohtaamisessa syksyllä Johansson iski tehot 4+5=9. Toisessa kamppailussa tuli tehot 8+0, joten kahdessa kohtaamisessa kertyi uskomattomat 17 tehopistettä.

TPS-leirin lisäksi Johanssonin virettä on kummasteltu ahkerasti Twitterissä.

– Anteeksi käyttäjä @Riitesuo97 mutta 8 maalia tollasten panosten pelissä on kovempi juttu kuin 9 Rangersin verkkoon, Timo Mäkynen kommentoi.

– Jos on kovempi kuin Tiitu missään asiassa niin täytyy olla todella kova, toimittaja Hanna Knaappila ennakoi Johanssonin mahdollista maaliennätystä.

– Oikealta letkeästi takakulmaan kierrosta x5 ja vasurista onetimer x3 oikea. I guess? 3 more Henkka! Lasse Riitesuo kirjoitti.

– ”Kone” on liian ruma sana kuvaamaan Henrin performanssia kentällä, TPS-fani Tero Töyrälä puolestaan luonnosteli.

7 comments

  1. Pelimies pelaa mailalla kun mailalla. Esim. Joku Vänttisen Exel lapa, sitä ei ykskään PELIMIES mailaansa laittas:)

  2. ”Onhan johanssonikin tehnyt jonain kautena 9maalia yhteen peliin”

    On. Mutta 8 maalia joukkueen 12:sta on myös aikasen kova sana.

  3. Hurlumhei,ja dippa daa.. Joo, onko oikeesti jengit niin väsyneitä et ei saa pellavapäätä kuriin.

    Joku yks nöyrä duunari hyppää aina kehiin kun MR. Johanssonkin. Ja ainoo tehtävä pelata herra pois pallosta.
    Eli muu kenttä vetää 4 vs. 4.

    Oikeesti, onhan toi nyt jo häpeäksi valmentajille ketä vastaan päästetään yks äijä porskuttaa tollasia maaliamääriä…. Kytöhonka eikö hävetä…?

  4. no se vasta kyllä pistäis ainakin mut häpeemään jos hakis jotain pikkujunnutaktiikkaa ja heittäis paikallisen esa tikkasen varjostamaan.

  5. Ois voinu jo veskaki alkaa aavistella sitä takanurkkaa 😀

    Kyllä olis pitäny itse kunkin vähän scouttailla jo siin vaiheessa ku 7 taululla ja mies yksin vapaana maalivahdin edessä ;). Pariin maaliinhan tuli kyllä ihan tarjoilutkin sitten, mutta tosiaan varmaan kannattais niitä peittoja alkaa miettiä kun samasta kohtaa tulee 4-5 maalia ja samaan kulmaan 😀