NST:lle kaksi sarjapistettä – Erän maalivahdeille kaksi timanttisormusta

NST:n Anni Töllikkö iski kaksi maalia Keppanan verkkoon. Arkistokuva: Emmi Vinberg

Tapanilan Erä III ja NST Lappeenrannasta kohtasivat maanantai-iltana Mosahallilla naisten liigan ottelussa. Ottelun ratkesi jo ensimmäisen erän puolivälin jälkeen, kun lappeenrantalaiset iskivät neljä maalia vajaassa neljässä minuutissa.

Ottelu oli muuten melko tasainen, mutta vierailijat olivat ensimmäisessä erässä tehokkaampia viimeistelyssä kuin kotijoukkue. NST:n ensimmäisen erän maalikimarasta vastasivat Anni Töllikkö (2), Heli Suoreijus (1) ja Jaana Lirkki (1). Tämän jälkeen koko ottelussa nähtiin enää yksi täysosuma, josta vastasi Erän Kaisa Kantokorpi päätöserän puolivälissä. Näin loppulukemat Mosahallilla olivat Erä III-NST 1-4.

NST:n parhaina pelaajina palkittiin Anni Töllikkö ja Heli Suoreijus. Erän parhaan pelaajan palkinnon sai Kaisa Kantokorpi. Erän maalivahdit Maria Repo ja Riitta Perttilä palkittiin seuran puolesta timanttisormuksilla, sillä molemmat saivat jo aiemmin 100 liigaottelua täyteen Erän paidassa.

NST vahvisti voitollaan asemiaan liigan kakkosena. Lappeenrantalaiset kohtaavat viikonloppuna runkosarjan viimeisillä kierroksilla Tiikerit vieraissa ja PSS:n kotona. Erä III on sarjataulukossa seitsemäntenä ja mosalaisilla on vielä vastassa Happee vieraissa ja M-Team kotona.