Oilers ja Erä perjantain tv-ottelussa

Salibandyliigan tämän viikon tv-ottelu tulee Espoon Tapiolasta, jossa iskevät yhteen Espoon Oilers ja Tapanilan Erä. Nelonen Pro 1 tarjoilee ottelun ennakkotunnelmat klo 18.15 alkaen, ja itse peli vihellletään käyntiin klo 18.30. Kamppailun voi katsoa myös Veikkauksen sivuilta.

Oilers on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä tasapistein neljäntenä komeilevan Kooveen kanssa, ja joukkueet taistelevat runkosarjan loppusuoralla pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kotiedusta.

Syksyllä vahvasti pelanneen Tapanilan Erän liito sakkasi vuodenvaihteessa, ja tämän kalenterivuoden puolella joukkue on kirjauttanut viidestä liigaottelustaan viisi tappiota. Classicin lyöminen TEHO-cupin loppuottelussa vihjasi kuitenkin joukkueen potentiaalista, ja yllättämällä Espoossa Erä nousisi taas pisteen päähän Oilersista.

Syksyn kohtaamisessaan Oilers ja Erä tarjoilivat yhden kauden erikoisimmista otteluista, jossa Oilers ehti viimeisten seitsemän minuutin aikana tappaa viiden minuutin alivoiman, iskeä kaksi alivoimamaalia ja nousta kolmen maalin tappioasemasta pistejakoon.

Perjantain liigakierros:
Koovee-Nokian KrP
FBT Pori-Classic
Oilers-Erä