OLS-pomo Kalevassa: ”Joukkueessa ensi kaudella ainakin yksi nimimies”

OLS #8 Harri Naumanen (vasemmalla) siirtyy Oulusta Saksaan pelaamaan. Arkistokuva: Jari Turunen

Arkistokuva: Jari Turunen

OLS varmisti sunnuntain Steelers-voitolla nousun takaisin Salibandyliigaan. Sanomalehti Kalevan printtilehti uutisoi maanantaina näyttävästi OLS:n noususta.

OLS:n päävalmentaja Jarmo Härmä hehkui onnea ja helpotusta Kalevan haastattelussa.

– Ei urheilussa varmaan ole mitään hienompaa kuin sarjanousu tällaisen joukkueen kanssa. Nämä jätkät tekevät tätä juttua täysin amatööripohjalta. Kukaan ei saa pelaamisesta rahaa ja silti kaikki asiat tehdään viimeisen päälle. Tämä oli sarjan urheilullisin ja ammattimaisin joukkue, Härmä kommentoi.

OLS:llä on jäljellä vielä kolme ottelua. Vähitellen kuitenkin katseita käännetään jo ensi syksyyn. Oululaisjoukkueen taustoilla halutaan lopettaa hissiliike liigan ja Divarin välillä. Vaikka meno Divarissa on ollut vakuuttavaa, tarvitsee OLS vahvistuksia.

– Nykypäivän liiga on huikean tasokas sarja. Vaikka meillä on joukkueessa lahjakkaita nuoria pelaajia, on selvä, että tarvitsemme heidän tuekseen myös kokeneita pelaajia, Härmä kommentoi ottamatta vielä tarkemmin kantaa mahdollisiin vahvistuksiin.

Enemmän ensi kaudesta Kalevalle suostui valottamaan seuran toiminnanjohtaja Jari Turunen.

– Haluamme pysäyttää jojo-liikkeen liigan ja divarin välillä. Miesten edustusjoukkueen budjetti nousee nykyisestä 90 000 eurosta 180 000 euroon. Haluamme joukkueeseen liigatason paluumuuttajia, joita olisi jopa 3–5. Voin luvata, että OLS:ssa nähdään ensi kaudella ainakin yksi nimimies, Turunen sanoo arvoituksellisesti.

11 comments

  1. Niin. Se mitä tuo nimimies tämän hetken liigassa tarkoittaa onkin toinen juttu. Onko se P. Lindgren tai J. Lindgren? Onko se Kinnusen veljeksistä jompikumpi? Hyviä vahvistuksia toki olisi tämän hetkiseen roosteriin, mutta kannetaanko noilla nimillä liigajoukkuetta sarjan keskikastissa? Ei. Olisi kova juttu saada pohjoseen pelaamaan joku oikeasti pistepörssin TOP 15 pelaaja, joka ei tarvitsisi olla OLS-taustainen. Joko M. Helasen fyysinen preesens alkaa olla sitä luokkaa, että liigapelit on pelattu vai mikä on miehen tilanne? J. Holpainen SPV:stä oli puolustukseen kova luu, mutta ei kuitenkaan mikään iso vastuunkantaja tälle tasolle – vielä.

  2. Soini on lähdössä ulkomaille. Tämä jos joku asia on varma, ni se on aivan varma.

  3. Siinäpä ne pelaajat taisi tulla, mistä OLS yrittää vahvistuksia naarata..Kinnuset, Lindgrenit, Holopainen ja Ihme. Helasen pelit päättyi viime kevääseen, selkävamma taisi muutenkin sotkea kaksi viimeistä kautta…
    Vai oisko tarkoitus kuitenkin yrittää myös ei-OLS taustaisia pelaajia. Mielenkiinnolla odotetaan, mitä kevät ja ja kesä Ouluun tuo..tervetullut paluumuuttaja liigaan OLS ilmanmuuta kuitenkin on.

  4. OLS löytää liigatason pelimiehiä helposti Tampereelta, keväällä on tapana pistää puolet porukasta pihalle, kun perhe vaihtaa jäseniään, sano.

  5. J.Lindgren pysyy Loviisassa taitaa pojalla olla opinnot keske. P.Lindgren siirtyy aika varmasti takas Ouluun.

  6. Nimimies eli mies jolla on nimi? Ei kovin montaa rajaudu vielä tuon määritelmän ulkopuolelle.

  7. AHOLAN TOMMI (ei blue fox/spv, vaan se oikee ahola) ois huikeeeee!!! kaveri on edelleen maan taitavin pelaaja ja varmasti ois liigassa edelleen ihan päällikkö!!