Paha takaisku – Kooveen ykköspyssyllä mystinen selkävamma

Miesten Salibandyliiga jatkuu maaottelutauon jälkeen perjantaina kolmella ottelulla. Pudotuspelien kotietua tavoitteleva Koovee on kokenut pahan takaiskun, kun joukkueen ykköspyssy Mikko Immonen joutuu jättämään ainakin perjantain ottelun Nokiaa vastaan väliin mystisen vaivan takia.

– Mikko Immonen on pois. Selkä vaivaa tällä hetkellä ja todellista syytä ei vielä tiedetä, Kooveen päävalmentaja Arto Riihimäki ennakoi ottelua.

– Kova treenijakso päättyi eilen (maanantaina). Keskiviikko ja torstai keskitytään kahteen tulevaan kotipeliin. Flunssa-aalto on hiukan haitannut ja ollaan sen suhteen hiukan varpaillaan.

Ensimmäistä liigakauttaan pelaava B-juniori-ikäinen Immonen on tehnyt 21 pelaamassaan ottelussa kovat tehot 26+16=42. Liigan pistepörssin seiskan poissaolo on Kooveelle kova menetys.

Nokian KrP voitti joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen Raholassa lukemin 8-6. Henri Johansson jäi viime viikonloppuna maajoukkueesta pois, mutta hän on todennäköisesti taas nokialaisten kokoonpanossa.

– Viimeksi oli tasainen peli. Ratkesi vaihtovirheeseen. Tasapainoinen hyökkäys ja puolustus ratkaisee, Nokian valmentaja Mika Myllyniemi kertoo Kooveen ennakossa.

– Nyt on erilainen tilanne kuin viimeksi. Ollut tässä tauon aikana paljon sairastelua ja vähän sekavaa meininkiä. Toivotaan nyt sitten parasta ja pelätään pahinta.

Perjantain liigaottelut:

Koovee – Nokian KrP
FBT Pori – Classic
Oilers – Erä

4 comments

  1. Ei pahat tehot ton ikäseltä. Varmasti iso kiitos ketjullekkin. Mielenkiintoista nähä, mikä on playoff tasonsa.

  2. taitaa olla kurinpidollisista syistä sivussa, oli kuulemma nähty es tölkki kädessä hallilla

  3. Jos vaikka Tomas sai pelivireen päälle hiihtoreissullaan! Koovee voittoon