Putoamistaistelu käy kuumana – tänään tärkeä ottelu

M-Teamille voitto Happeesta maistui. Kuva: Sofia Rancken

M-Team
M-Teamille voitto Happeesta maistui. Kuva: Sofia Rancken

Oulun Luistinseura varmisti eilen nousun miesten Salibandyliigaan ensi kaudeksi, mutta liigan suorasta putoajasta käydään vielä kovaa taistoa M-Teamin ja FBT Porin välillä. M-Team laittoi väännön jännittäväksi hakemalla 7-5-vierasvoiton heikon viikonlopun pelanneesta Happeesta.

M-Team johti avauserän jälkeen 3-1. Toisen erän lopulla Jami Sjöblom vei helsinkiläiset jo 6-2-johtoon, joka jäi myös voittomaaliksi. Happee nousi hätyyttelemään, mutta ei yltänyt kuin parhaimmillaan maalin päähän ennen kuin Mikko Soini viimeisteli loppulukemat 7-5.

– On pelattu Maden (Matias Heino) kanssa monta vuotta yhteen. Meillä on sellainen kuvio, jossa hakeudun painottomalle laidalle ja tällä kertaa syöttö tuli ilmassa kohdilleen. Yleensä huidon tyhjää korkeisiin palloihin, mutta nyt onnistui. Se oli loistava syöttö, Sjöblom kertasi voittomaalia seuransa nettisivuilla.

M-Team kohtaa tänään tärkeässä ottelussa Nokian KrP:n, joka taistelee puolestaan kynsin hampain pudotuspeleihin oikeuttavasta runkosarjan kahdeksannesta sijasta.

– Nyt on ollut hyvä meininki treeneissä ja sopivaa huutelua joukkueen sisällä. Jokin aika sitten oli pieni suvantovaihe, mutta nyt on selkeästi parempaa tekemistä, Sjöblom sanoo M-Teamin menneen viikon harjoituksista.

FBT Pori hävisi oman ottelunsa SPV:n vieraana murskalukemin 3-12 ja sillä on jäljellä yksi ottelu M-Teamia vähemmän. Runkosarjan viimeinen putoaa suoraan Divariin.

Putoajakandidaattien loppuohjelmat:

FBT Pori (24 ottelua, 8 pistettä)

Su 26.2. FBT Pori – Oilers
Pe 2.3. Erä – FBT Pori

M-Team (23 ottelua, 7 pistettä)

Ma 20.2. Nokian KrP – M-Team
La 25.2. M-Team – Koovee
Pe 2.3. SPV – M-Team

One comment