Riihimäki jatkosopimukseen Kooveen kanssa – ”Kyselyjä tuli muualtakin”

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kooveen miesten edustusjoukkue jatkaa seuraavat kaksi vuotta tutussa komennossa, kun joukkueen nykyinen päävalmentaja Arto Riihimäki teki seuran kanssa jatkosopimuksen.

Riihimäki on onnistunut lanseeraamaan vahvasti nuorentuneelle joukkueella toimivan pelitavan. Koovee on ainakin runkosarjassa onnistunut odotettua paremmin.

– Kyselyjä tuli muualtakin, Riihimäki kommentoi Kooveen kotisivuilla.

– Koovee pystyi kuitenkin tarjoamaan järkevän paketin ja koin itse, että tällä kaudella aloitettu työ oli kesken ja näin valintani oli Koovee, Riihimäki jatkaa.

Kooveen valmennuspäällikkö Hannu Santanen on myös tyytyväinen sopimuksen syntymiseen.

– Halusimme varmistaa parhaan mahdollisen valmennuksen miesten edustusjoukkueelle. Riihimäen näytöt nuorten pelaajien kehittäjänä ja huippuluokan osaaminen valmentajana on oikea ratkaisu seuralle seuraavan kahden vuoden jaksolle.

Koovee on aloittanut joukkueen kasaamisen seuraavalla kaudella. Pelaajarungon osalta julkistuksia tullaan tekemään seuraavien viikkojen kuluessa.

Seura on asettanut seuraavan kahden vuoden jaksolle selkeän tavoitteen nousta Salibandyliigan mitalipeleihin mukaan.

4 comments

  1. Epäilen että OLS kärsii taitavana joukkueena kotiparketista koska neljästä tappiosta kolme kotona.

  2. Koovee jo tänä keväänä mitalijoukkue..mielestäni

  3. Riihimäki on varmasti osaava valmentaja, mutta arvostusta pitää antaa tämän vuoden kehityksestä myös muulle valmennustiimille. Tälle kaudelle mukaan on tullut S.Vatanen, jonka osaaminen on aivan toista luokkaa kuin aiemman apukoutsin. Sekin varmasti ollut positiivinen juttu joukkueen kannalta. Aika usein kaikki gloria vaan meneen pääkoutsin ansioksi.