Salibandyliiga Facebookissa jääkiekon SM-liigaakin suositumpi

Salibandyliigan jäsenmäärä jatkaa kasvuaan.

Salibandyliiga
Salibandyliigan jäsenmäärä jatkaa kasvuaan.

Salibandyliigan Facebook-sivuston jäsenmäärä ylitti viikonloppuna kunnioitettavan 25000 jäsenen rajan. Salibandyliiga kuuluu Suomen suosituimpien Facebook-sivustojen joukkoon ja on tätä kirjoittaessa jopa jääkiekon SM-liigaakin suositumpi.

Salibandyliigalla oli tänään tiistaina kello 9.30 Facebookissa kaikkiaan 25290 fania. Maanantaisin päivittyvän Facebook-sivustojen kävijämääriä listaavan Fanilista.fi:n mukaan viimeisimmässä listauksessa lisäystä edellisviikkoon oli tullut 676 jäsentä.

Luku on kova. Vertailun vuoksi mainittakoon, että myös Suomen seuratuin pääsarja, jääkiekon SM-liiga, ylitti hiljattain 25000 fanin määrän. SM-liigalla oli kirjoitushetkellä Facebookissa 25051 fania, mikä on kuitenkin reilut 200 jäsentä Salibandyliigaa vähemmän.

Suomen muilla palloilun pääsarjoilla Facebook-faneja on huomattavasti Salibandyliigaa ja SM-liigaa vähemmän. Esimerkiksi Veikkausliigalla oli 783 fania, lentopallon Mestaruusliigalla 941 ja Korisliigalla 349.

Pääkallo.fi:llä oli mittaushetkellä 2193 tykkääjää. Salibandyliiga oli Fanilista.fi:n edellisessä listauksessa Suomesta lähtöisin olevista tai Suomen markkinoille suunnatuista Facebook-sivuista jäsenmäärältään komeasti sijalla 208.

5 comments

  1. sm liigalla oli kauden alussa 12000 fania kohta menee salibandyliigan ohi…

  2. Ei ollu kauheest salibandyliigallakaa aluks, et en menis varmaks sanomaa^

  3. HIFK yli 25 000 ja Jokerit 44 000 siis jääkiekossa seurat ovat aktiivisempia kun ligaa ja salibandyssä päinvastoin..

  4. Aika iso yllätyshän tämä varmasti monille oli mutta kertoo myös siitä että salibandyssä kannattajapohja on kohtuu nuorta verrattuna esimerkiksi koripalloon tai lentopalloon. Salibandyn kannattaa paljon suunnata markkinointia myös jatkossa sosiaaliseen mediaan mikä tavoittaa erittäin hyvin tavoitellun kohderyhmän.

  5. IFKlla on 46 000 facebookissa. Ennen kautta SM-liigan sivut olivat fanin tekemiä. Tällä hetkellä liigan sisältä päivitellään sivuja akitiivisesti, sieltä löytyy äänestyksiä, kierroksen hienoin maali, makkosen videoita, liigajoukkueiden kohokohtia ja muuta vastaavaa. Fanimäärä on yhteisössä noussut myös sitä luokkaa. Salibandyliigan fanimäärä on siitä huolimatta erittäin hyvä saavutus josta voi olla ylpeä.