Salibandyliigan helmikuun tv-ottelut valittu

Miesten Salibandyliigan helmikuun tv-ottelut tulevat Espoosta ja Seinäjoelta. Helmikuun valinnat ovat Oilersille suosiollisia, sillä kaksi kolmesta ottelusta pelataan Tapiolassa.

Helmikuun tv-ottelut Nelonen Prolla
10.2. Oilers-Erä
17.2. Oilers-Loviisa
24.2. SPV-Classic

Ennakko-osuus alkaa klo 18:15 ja peli klo 18:30. Uusintalähetykset tulevat Nelonen Pro2:lta.

Tarkemmat tiedot löytyvät Nelonen Pron sivuilta.

7 comments

  1. Nämä pelit tulisi saada nettiin pois Nelosen piilosta. Olisin valmis maksamaan kohtuullisen summan Eurosport 2 tyyliin. Ja arkistosta vanhoja pelejä voisi sitten katsella ja fiilistellä.

  2. Vinkkinä: Veikkauksen nettisivuilta näkyy kaikki tv-pelit rekisteröityneille käyttäjille/pelitilin omaaville. Pelitilin avaaminen ei maksa mitään. Lisäksi aiemmin lähetetyt pelit löytyvät osoitteesta http://www.ruutu.fi.

  3. Eipä ole ihan jokainen 4Pron näyttämä peli tullut veikkaus-tv:ltä. Eikä 4Pro ole pistänyt läheskään kaikkia lähettämiään pelejä nettiin. Tämä siis tällä kaudella. Viime kaudella ei edes kaikkia ennakkoon mainostettuja pelejä sitten koskaan näytettykään edes maksu-tv:ssä. Ainakin yhden kerran tällaista peruttua matsia mainostettiin vielä ottelun kestäessäkin Pro’n nettisivuilla. Kesti kauan ennen kuin herui joku selitys tyyliin ”valaistus hallissa ei riittänyt tv-tasoiseen kuvaan” (tms.).

    Nyt kumminkin taas hairahduin maksamaan tuosta kanavapaketista, kun ne matsit niin kiinnostaa eikä ihan joka paikkaan aina saa venyttyä paikan päälle.

    Aivan ala-arvoista oli taas kanavapakettia kaupanneen TV-viihteen toiminta. Soittelivat tarjouksesta. Sanoin, että olen hyvin kiinnostunut, mutta en millään ehdi nyt. Pyysin soittamaan seuraavana päivänä ja kaveri lupasi. Soittoa ei 10 päivään kuulunut. Koetin soittaa takaisinkin – saaden kuullakseni älyttömän automaattiviestin.

    Sitten tuli sähköpostilla lopulta tarjous, muutama päivä voimassaoloaikaa. Tutustuin tarjoukseen ja luin kaiken mahdollisen firman nettisivuilta, sillä tarjouksessa oli yksi kohta joka jäi epäselväksi. Koetin 25 kertaa soittaa. Kertaakaan en päässyt edes jonottamaan.

    No, no hätä, automaattinen heleä naisääni kehotti jättämään viestin nettisivujen kautta. Jätin sen. Sain tiedon, että viestiini pyritään vastaamaan viikon kuluessa. Tarjous voimassa 4 päivää.

  4. Kumma juttu muuten… Kaksi joukkuetta jotka eivät ole saaneet tv aikaa pelaa perjantaina… Kumman peli näytetään, mitä luulisitte ? Hmm…. Oikea vastaus : Ei kummankaan ! Kiitos jälleen kerran 4pro 😀 Kerran ois mukava nähdä, mutta onhan se niinkin että ei noita oilersia ja erää ole nähty tv peleissä kuin vasta reilu viis kertaa nyt sitten yhteensä… Liian vähänhän se on selkeäasti…

  5. Kappas, TV Viihde vastasi netin kautta lähettämääni viestiin. Eivät kuitenkaan vastanneet viestissä esittämääni kysymykseen.

    Viestinsä lopussa luki: ”Asian käsittelyn helpottamiseksi, vastaa tähän viestiin poistamatta aiempia viestejä.” Tästä minä tyhmänä menin päättelemään, että viestiin voi vastata ja kirjoitin lyhyesti kiitoksen vastauksesta ja esitin vielä kysymykseni. Huomaamatta, että viesti oli tullut no-reply-osoitteesta. Mitään vastausosoitetta ei viestiin sisältynyt.

  6. pelitilin avaaminen ei tosiaan maksa mitään, mutta pelitilillä oltava vähintää 0,01e että veikkaustv näkyy . tääkää ei oo paha mutta minimitalletus pelitilille on 10e että näin…

  7. tällä hetkellä pelitilin saldo näyttää pelkkää nollaa, mutta veikkaus-TV näkyy siitä huolimatta!