SBS Wirmon Seppinen tyrmää oudot spekulaatiot

Kakkosdivarin Länsirannikon lohkon loppuohjelma on todella mielenkiintoinen. Sarjan kärjessä tappioitta oleva SBS Wirmo kohtaa jäljellä olevissa peleissään muun muassa SBS Maskun ja turkulaisen Pyövelit. Molemmat ryhmät taistelevat paikasta neljän joukkueen pudotuspeleihin.

Viimeistä paikkaa kärkkyy myös FBC Turku. Seuran verkkosivuilla spekuloidaan mahdollisuudella, että Wirmo lähtisi mahdollisesti taktikoimaan tulevalla vastustajallaan.

– Mielenkiintoinen pointti tietty on myös se, että Wirmokin voi periaatteessa taktikoida itselleen mieleisen vastustajan playoffeihin, kun se kohtaa sekä Maskun että Pyövelit. Wirmon ”yllättävä” tappio jommasta kummasta näistä otteluista pullauttaisi ainakin Beeceen pihalle. No Maskulle Wirmo tuskin haluaa kotonaan hävitä missään olosuhteissa, mutta kiinnostaako pelaaminen entisessä karkkitehtaassa päätöskierroksella? FBC:n sivuilla pyöritellään.

Wirmon leiristä vakuutetaan, että joukkue ei taktikoi. Päävalmentaja Petri Seppisen mukaan mynämäkeläiset pelaavat joka pelissä täysillä voitosta.

– Wirmo ei taktikoi yhtään mitään missään vaiheessa! Me haluamme voittaa niin paljon pelejä kuin mahdollista. Tuollaisille epäilyille voi laittaa pisteen saman tien, Seppinen ärähtää seuran tiedotteessa.

– Henkinen sodankäynti on toki ymmärrettävää, kun mennään kohti kauden huipennusta. Me keskitymme kuitenkin omaan tekemiseen, emme vilkuile sarjataulukkoa. Riittää, että olemme itse mukana, kun isoilla panoksilla pelataan.

21 comments

  1. FBC tarvitsee neljä voittoa neljästä pelistä, eikä sekään välttämättä riitä. Campus-pelikin edessä ja ne matsit on yleensä kääntyny Afcille.

  2. Nyt puhutaan et Campus haluaisi juuri Wirmon vastaansa pleijareissa. En tiä mitä siitä muut joukkueet miettivät, mutta tuolla touhula BeeCee pelataan kylmästi ulos pleijareista akateemisella kieroudella.

  3. Tää on vähän huvittavaa. Jos FBC ei voita tarpeeksi pelejä niin toivotaan muilta apua/armoa.

    Paras keskittyä ihan omaan tekemiseen ja omaan peliin niin saa tarpeeksi pisteitä, eikä tarvitse selitellä.

  4. …Länsirannikon oma sarjasysteemi tämä tällainen on? Muissa lohkoissa ei pelata mitään pudotuspelikierrosta.

  5. Eniten keskustelua lähinnä herättää se, että miten tuollaisella materiaalilla kuin fbc omaa voi edes olla noin huonossa tilassa.

    Tosin joukkue seilaa ilman pätevää valmentajaa. Pelaajavalmentaja Lehtolan komennolla mennään. Pelaajavalmentaja kuvio ei vain enää kakkosdivarissa toimi.

    Huvittavaa oli lukea viimeinen fbc pelin raportti, jossa arvosteltiin vastustajan pelitaktiikkaa. Salli minun nauraa. Eipä ole hurraamista omassakaan taktisessa osaamisessa. UGh olen puhunut.

  6. tämä länsirannikon systemi on kyllä hyvä, sais muut ottaa mallii

  7. Kaakossa ainakin otettu yhteyttä jo syyskuussa aluetoimiston mieheen asian tiimoilta.. Toivottavasti muutkin seurat heräisivät puoltamaan asiaa..

  8. Itse asiassa kun Auren kanssa keskustelu siitä ”kakkosdivarin mestaruudesta” alkoi, niin minä kyllä luulin, että tämä pienoispleijarisysteemi on käytössä kaikissa kakkosdivarin lohkoissa. Siitä nimenomaan lähti liikkeelle se ajatus, että miksi sitä ei vietäisi loppuun asti, eli valtakunnallisesti ja iso pokaali jakoon, kakkosdivarin mestaruus!

    Ja älkää nyt ottako niin tosissanne niitä Auren, Immosen, Anden ja allekirjoittaneen FB-naljailuja… (fossiilien höpinöitä) Kyllä myös AFC haluaa voittaa jokaisen pelin ja vastaan tulee sitten kuka tulee, jos tulee. Vaikka onhan se totta, että henkilökohtaisesti haluaisin kyllä höylätä Wirmoa vastaan 🙂 Valitettavasti tuskin kuitenkaan pystymme häviämään riittävän montaa peliä saavuttaaksemme tuon oman tavoitteeni, joten pudotetaan sitten ensin SalPa ja lähdetään sen jälkeen Rovaniemelle/Ilmajoelle/Ouluun, siellä on kivoja ihmisiä!

  9. Jemelle tiedoksi että Lehtola ei ole FBC:n valmentaja peleissä. Treeneissä näyttää olevan mukana valmennustouhuissa, mutta pelipaita päällä keskittyy pelaamiseen. Siellä Ruohomäen Peetu on ollut päävalmentajana jo ainakin 4 kautta. Vainion Teemu on kakkosena ollut tämän kauden alusta kun oma peliura loppui viime kauteen. Materiaalista ja pätevyydestä voidaan sitten kai olla montaa mieltä, mutta kova puhuri siellä ainakin kävi viime kauden jälkeen kun tippuivat divarista.

  10. On FBC:llä silti aivan ylivertainen materiaali länsilohkossa. Kyllä tuolla porukalla pitäisi Divarissa pelata.

  11. Jeme: Käsittääkseni FBC Turkua valmentaa Peter Ruohomäki, joka muuten on ihan HVT:n suorittanut koutsi.

  12. Eiköhän Beecee miestenjoukkue ole tahonnut pientä päivitystä tehden suht samalla (seuran?) pelitavalla jo kohta varmaan viisi vuotta, vähän vaikea sanoa tuossa vaiheessa kenen pelikirjalla silloin mennään.

    Salpa ei kyllä ansaitse viimeisestä pelistään mitään päähän taputteluja, jos häviää kahdeksalle pelaajalle, niin kyllä joku muukin on pettänyt kuin taktiikka.

  13. tulee kyllä mielenkiintoinen loppukausi länsirannikon-sarjassa ja ainakin tosta 4sijasta

  14. Juu Peetu siellä penkillä taitaa olla, mutta olemiseksi se jää. Ja tutkinnolla ei paljoa valmenneta kuten ei kortillakaan autoa ajeta.

    Fakta on kuitenkin se, että osaava valmentaja ei olisi ajanut seuran edustusjoukkuetta tuohon tilaan. Ihmettelin jo keväällä, että Peetu sai jatkoa, sillä uskallan sanoa, että rohkeasti omalla pelikirjalla omaan pelifilosofiaan uskova valmentaja olisi vienyt seuran eduatusjoukkuetta toiseen suuntaan, siihen oikeaan. Tällä hetkellä seurassa mennään toisen seuran jo sielläkin vanhentuneella pelikirjalla.

    Jotain on pian tehtävä, sillä tuolla materiaalilla ei kertakaikkiaan voi olla sarjataulukossa kakkosdivarissa tuollaisella sijalla. Järkevää olisi twhdä jotain jo tällä kaudella.

  15. Mielenkiintoista olisi kuulla ketkä olisivat Jemen mielestä sitten Turun alueella niitä kavereista, joilla olisi kykyä viedä esim. Beeceen edustusjoukkuetta eteenpäin?

  16. Turun alueella on kovin vähän ns. vapaita valmentajia. Mahtaisiko Järveläisen Toni tarttua täkyyn? Missä se nykyään valmentaa? Vai onko missään?

  17. Järveläinen? 90-luvun liigavisiittikö autuuttaa huippuvalmentajaksi? 🙂 Suurin ansio oli päästä urheiluruutuun fläppitaulun hyötykäytöstä. 🙂

  18. Mikäs tää Limppu nyt onkaan oikeelta nimeltään, joka muistaakseni viime kaudella oli vielä SBS Maskun hommissa mukana? Siinä ois mille tahansa Turun alueen seuralle loistava koutsi. Meriitteinä esim. Suomen naisten maajoukkuen päävalmentaja, TPS:n naisten edustuksen valmentaja, TPS:n A-junnujen valmentaja (?), pitkä pelaajaura SM-sarjassa…..

  19. Järveläinen;) Muistatko kuinka mies tuli Hämeenlinnasta Turkuun ja upotti Tepsin syvälle suohon saaden sitten potkut!? Huuhaa kertoi oleellisen siitä että yksi ainoa kausi hyvin jonkun Hämeenlinnalaisen joukkueen kanssa jossa oli Mannerit ja kumppanit pelaamassa ja siinä kaikki Järveläisen valmentamisen huippuhetkistä. Eikö se jo kerro kaiken ettei ole ollut 10 vuoteen missään miesten liigan, divarin tai naisten liigan valmennushommissa mukana!?! Ei ole taitoa, tietoa eikä kukaan ole halunut.. Annetaan siis miehen puuhastella rauhassa siellä Sheriffeissä ja alasarjoissa!

    Limppu, alias Lindberg sitä vastoin olisi hyvä vaihtoehto mille tämän alueen seuralle tahansa. Mieheltä löytyy osaamista ja valmennustaitoa vaikka kuinka paljon. Veikkaankin että Limppu nähdään ensi kaudella Tps:n naisten penkin takana, jos liigaan takaisin nousevat, koska nykyvalmentajalla eivät siellä pärjäisi.

  20. Kuulin huhun, että Limpun nimellä on spekuloitu eräässä seurassa, joka tähtää korkealle Turun alueella. Erinomainen koutsi tosiaan. Seuran nimi? En paljasta.

  21. Mahdetaanko tässä tarkoittaa SBS Wirmoa jolla on vahvat liigahaaveet?