Tiikereiden Mikko Palonen liikaa Steelersille

Tiikerit nujersi Steelersin Mikko Palosen (nro 17) johdolla. Kuva: Iiro Karesniemi

Tiikerit nujersi Steelersin Mikko Palosen (nro 17) johdolla. Kuva: Iiro Karesniemi

Tikkurilan Tiikerit otti Divarissa äärimmäisen tärkeän voiton Steelersistä keskiviikkona.  Lukemin 3-2 tullut voitto nosti Tiikerit pisteen erolla putoamisviivan yläpuolelle, kun vantaalaisilla on vielä neljä ottelua jäljellä.

Vierailija Steelers oli Tikkurilassa liikkeellä ainoastaan 12 kenttäpelaajalla. Hämeenlinnalaiset jaksoivat kuitenkin hyvin sinnitellä koko ottelun ajan ja joukkue nousi 0-2-tappioasemasta 2-2:een Iiro Nurmisen osumilla. Ottelun ratkaisu nähtiin päätöserän puolivälissä, kun kotijoukkueen Kalle Säilä iski voittomaalin Mikko Palosen syötöstä. Palonen palkittiin kentän parhaana, sillä hän oli Tiikereiden kaikissa kolmessa maalissa mukana saalistaen tehot 2+1. Steelersistä palkittiin Iiro Nurminen.

Steelersillä on enää yksi ottelu jäljellä Divarissa, jossa se kohtaa vieraspelissä Blackbirdsin. Steelersin loppusijoitus sarjassa tulee olemaan keskikastissa. Tiikereillä on jäljellä neljä ottelua, joissa se kohtaa ensin vieraissa Blue Foxin sekä Woodcuttersin ja sen jälkeen kotona Blackbirdsin ja FoSun. Divarin viimeinen sarjakierros pelataan 4.3.

One comment

  1. On se palosen mikko aika kova äijä… hirvee lämäri. Vieläku osais tähdätä sitä.