Video: Divarissa kaksi ilmaveivimaalia – samassa ottelussa!

Divarin lauantain kierroksen erikoisuuksiin nousivat liigakarsintapaikasta taistelevan Blue Foxin ja Tikkurilan Tiikereiden välisessä ottelussa nähdyt kaksi ilmaveivimaalia. Blue Fox voitti ottelun lopulta 6-3 ja molemmat ilmaveivit ovat nähtävillä videolla.

Taiteilun aloitti vapaalyönnin jälkeen Tiikereiden Teemu Karesniemi, jonka ilmaveivi tasoitti ottelun 2-2:een. Kolmanteen erään mentiin tasatilanteessa 3-3, mutta Blue Fox meni päätöserässä menojaan.

Blue Foxin Janne Karvosen ylivoimalla maalin takaa ilmaveivaama 4-3-osuma jäi lopulta ottelun voittomaaliksi. Ottelun tehokkain oli Blue Foxin Johnny Ojala tehoin 1+3. Ilmaveivit ja ottelun muut maalit näkyvät oheisella Blue Foxin koostamalla videolla.

Blue Fox on pisteen päässä toisen karsintapaikan Ilveksestä ja kahden pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneesta Indiansista.

Divarin lauantain ottelut:
Blue Fox – Tiikerit 6-3
SalBa – ÅIF 2-6
OLS – Woodcutters 7-5
Indians – Papas 6-4
Ilves – Rangers 5-2

3 comments

  1. Ensimmäinen veivi todella komea ja upeasti sääntöjen puitteissa tehty! Malliesimerkki siitä, että ilmaveivistä oikein tehtynä ja oikeassa paikassa suoritettuna todellakin on hyötyä.

  2. Ehdottomasti ensimmäinen ilmaveivi oli hienoin. Toinen oli kans iha laadukas, mutta kyllä ensimmäinen vastaa paremmin ilmaveiviä.
    Hyvä Teemu! Haluan nähdä noita lisää vielä :)))

  3. Molemmat hienoja. Mutta toinen veivimaali oli suoran lavan ilmaveivi. Ei siis ollut perus kuppiveivi.