Video: M-Team-NST-ottelussa tuomittiin kolme rankkaria

Kuva: Sofia Rancken

Kuva: Sofia Rancken

Nousukuntoinen NST haki Helsingin Ruskeasuolta 7-4-vierasvoiton M-Teamistä.

Ottelun ykköstähti oli hattutempun NST:lle nakutellut Arto Vainikainen. Illan erikoisuus oli peräti kolme tuomittua rankkaria.

– Meillä oli varmaan 20 maalintekopaikkaa, mutta tehtiin vastustajan veskarista hyvä tänään. Ehkä ottelun tärkeys näkyi viimeistelyssä jännityksenä ja rentouden puutteena. Tehtiin lisäksi takaa-ajo hankalaksi kun virheet, joita aina sattuu, tulivat väärään kohtaan, M-Team-luotsi Sami Vidgren kommentoi M-Teamin sivuilla.

M-Team-NST-ottelun tilastot. M-Teamin ja NST:n otteluraportit. Kuvakavalkadin voi katsoa tuosta ja kolme rankkaria tuosta alta.

5 comments

  1. Miksi täältä kahdesti saman illan aikana on poistettu viestini, jossa ihmettelen, mitä tällaisen rikevideon julkaiseminen ketään hyödyttäisi? Tämän palstan moderoinnin taso liikkuu välillä ihan jossain omissa sfääreissään. Viestissäni ei loukattu ketään, ei käytetty roisia kieltä. Miksi ihmeessä nimimerkin Jan viestin pointtia ei saa täällä kyseenalaistaa?

  2. Joo, sfääreissä ollaan. Lienee ollut erään sanamuodon turhan hätäinen moderointi syynä. Jan ei tähän liity mitenkään. Sori.

  3. Niin hyödyttäisikö se ketään, tuskin.Ei juuri hyödytä edes rankkari videot. 41 sekunnin lisäksi olisi katsottavaa ollut ehkä toiset 41 sekunttia.Tietysti videosta olisi voinut näkyä kuitenkin miten kevyesti joskus annetaan mahdollisuus maalintekoon
    rangaistuslaukauksella ja siinä epäonnistuttua lisäksi kahden minuutin aika ylivoimaa. En tässä varsinaisesti kritisoi tuomareita, jotka pyrkivät tuomitsemaan parhaan näkemyksensä mukaan vaan sääntöä joka antaa mielestäni kohtuuttoman hyödyn aika monesti tehtyyn rikkeeseen nähden.

  4. Pitänee pelaajienkin ymmärtää olla rikkomatta maalintekotilanteessa, tosin voidaanko sitä vaatiakaan muilta kuin kärkipään joukkueilta tämän päivän liigassa. So simple!